Ovog vikenda ćete potencijalno naučiti koliko zapravo možete sve da iskontrolišete u životu. 

Ovan
Specifičan odnos kroz posao ili kroz privatnu sferu može biti u centru pažnje tokom vikenda, pazite se samo koje rokove sebi namećete. Prihvatite sve pozive za izlaske, u toku jednog od njih će pasti neki nov i lep susret.

Bik
U prvom planu su odnosi  i vaš odnos prema njima. Morate da prekinete da vučete iz prošlosti stare partnere i način ponašanja. Loša vam je koncentracija.

Blizanci
Osetićete  nalet pozitivne energije i entuzijazma koji će biti jaki. Pripazite se nekih tajnih veza i dogovora sklopljenih u tajnosti, lako će biti otkriveni. Svakodnevno raspoloženje će biti promenljivo.

Rak
Sami sebi delujete rasejano i nikako da se dovedete u red. Neka nova ideja budi nove strasti. Malo se plašite da nešto ne izgubite, javlja se iznenadna ljubomora i strah od gubitka.

Lav
Transformacija koja se dešava kroz neki duži odnos je upravo pri kraju. Trpite jak pritisak jer mnoge osobe vidite kao  neprijatelje, razmislite da li  je do vas ili do druge strane.

Devica
Ovog vikenda ćete potencijalno naučiti koliko zapravo možete sve da iskontrolišete u životu. Bićete pod pritiskom da sve uradite što pre pa će se domino efekat odraziti i na kuću, kroz novac i zdravlje.

Vaga
Mogući su sukobi sa bliskim okruženjem, pa pre nego krenete u rat razmislite koliko ste impulsivni i koliko to štete donosi svima. Ne započinjite ništa novo tokom ova tri dana.

Škorpija
Napravili ste neke propuste u prošlosti pa biste sada hteli da popravite to i to na silu. Veze i odnosi koji nose nesputanu seksualnost su sad u prvom planu, ali nešto koči sve to.

Strelac
Neka poruka, pismo ili imejl menja celokupnu situaciju. Hvata vas sporadična melanholija pa se povlačite u sebe, a znate da to nije dobro za vas. Izađite napolje.

Jarac
Novac pristiže, vi pravite planove, ali znajte da ti planovi neće biti lako izvodljivi. Vraćaćete se u detalje, zaustavljaće se sve, ali vi nećete odustati. Ovo se takođe odnosi i na bliske odnose.

Vodolija
Od vas se zahteva da promenite pristup svemu što se tiče kuće i doma, kao samih odnosa unutar porodice jer to ima uticaja i na posao. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

Ribe
Postoji nešto što ćete biti prisiljeni da uradite ili ćete biti sprečeni da uradite nešto što baš želite. Rešenje je da zastanete i pauzirate bilo koju akciju bar do kraja nedelje. Neki neočekivani susret može da popravi raspoloženje.

superžena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori