Ne želite da priznate partneru da se osećate nemoćno.

Ovan
Pospanost vas usporava ceo dan. Očekujete da vam se svi sklone s puta, jer ste malo više nervozni razdražljivi. Potreban vam je odmor.

Bik
Iskren razgovor sa prijateljem će vam razjasniti neke nedoumice. Ne odlažite obaveze, sada je vreme da se pokrenete.

Blizanac
Preterana emotivnost će obeležiti dan. Želite ljubavni odnos kao iz bajke, a sami ne možete tako lako da ostvarite bliskost.

Rak
Olako se poigravate sa tuđim emocijama i to bez kočnica. Nesigurnost vas tera da pravite neke bespotrebne poteze.

Lav
Neke situacije u koje upadate vam nikako nisu jasne. Privlačite nestabilne osobe koje ne znaju šta žele.

Devica
Potpuni haos koji ste sami napravili vas toliko muči da ne znate odakle da počnete. Ne želite da priznate partneru da se osećate nemoćno.

Vaga
Nestabilnost simpatije ili partnera vas poprilično nervira i odbija. Uznemireni ste zbog manjka poslovnih mogućnosti.

Škorpija
Krivite menadžment na poslu zbog potpune neorganizacije koja se lomi preko vaših leđa. Teško vam je da se koncentrišete na bilo koju temu, pa iritirate partnera.

Strelac
Danas ste usporeni i nemate strpljenja da dovršite poslove. Odnosi postaju veliko opterećenje jer se od vas očekuje posvećenost.

Jarac
Uporno optužujete partnera da je sebičan i neosetljiv, a ni vi niste daleko. Zamarate se na poslu previše, pa vam se to odražava na imunitet.

Vodolija
Finansijska situacija se menja na bolje, ali vama to nije sada prioritet. Počeo je jedan turbulentan period na polju veza i ljubavi, nemojte reagovati odmah na prvu loptu.

Ribe
Nailazite na otpor gde god se okrenete, specijalno na poslu. Imate nerealne planove, a partner odbija komunikaciju na te teme.

blicžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori