Bilo bi dobro da sredinom nedelje popustite na polju ljubavi i pustite da se sve dešava bez vaše pomoći.

Ovan
Samouvereno i bez loše namere želite da probijete sve granice koje su pred vama. Imate potrebu da svima kažete šta mislite, a to sada i nije baš najpametnije. Ako želite da pozajmljujete od nekoga novac, specijalno banke, spremite se na komplikacije. Posao će morati da se ubrza, a vama bi odgovaralo da nemate puno vremena za razmišljanje.
Potrebno vam je više tečnosti.

Bik
Pravite užurbano planove koji trenutno nemaju realnu osnovu. Sve što ste zamislili, što se tiče posla, ove nedelje baš i nema dobar epilog. Sukobi sa partnerom su izvesni jer nikako ne odustajete od svojih pomalo sebičnih namera. Novac je vrlo neizvestan tokom nedelje.
Prijaće vam razgovori sa prijateljima kao vid umirenja.

Blizanci
Partner postaje otvoreniji i nežniji, a vas to zbunjuje. Sredinom nedelje izađite na romantični sastanak. Na poslu vodite bitne razgovore o vašem unapređenju, ali ono nikako da postane zvanično. Novac vam fali non stop, ali strpite se, uskoro se situiacijasmiruje.
Smanjite unos šećera.

Rak
Jača vam ambicija na poslu, dok sa partnerom jedva zakopavate ratne sekire. Zdravlje vam je ugroženo jer ste pod stalnim emotivnim nabojem. Ništa ne preduzimajte sada već dajte sebi prostora da se smirite. Novac trošite i previše što vas čini još nervoznijima.
Potrebna vam je aktivnija vežba koja će vas umiriti.

Lav
Nedelja pred vama počinje ozbiljnim i malo težim radom. Posao zahteva stabilnost, a rokovi ističu pa vas hvata panika koja može da vam poremeti sve. Jedan dan imate dovoljno novca, drugi nemate ni dinara, pa promenite navike. Partner želi više pažnje, a vi se zbog posla i umora udaljavate.
Pripazite na ishranu i odmarajte više.

Devica
Opterećeni ste novcem i to vas danima iscrpljuje. Posao stagnira i vama se čini da ste izgubili elan i motivaciju.Partneru malo zvocate malo ćutite. Bilo bi dobro da sredinom nedelje popustite na polju ljubavi i pustite da se sve dešava bez vaše pomoći.
Pokušajte više da provodite vremena u prirodi.

Vaga
Pred vama je nedelja malo mirnije energije. Na poslu se stvari vrte oko završavanja i privođenja kraju nekih obaveza. Ljubavni život je više orjentisan na seks i uživanje. Novac je u mirovanju, tako da očekujte samo trokove, a priliv minimalan. Nalet
energije koju će te osećati tokom celog meseca iskoristite za podizanje imuniteta.

Škorpija
Potencijalni partner koji vam ulazi u život se predstavlja kao prijatelj, a vi biste da pokušate ovaj put sve lagano i bez žurbe.Posao sam nadolazi, ali biće sve u nekim rokovima i trci, prijaće vam to. Od vas se zahteva da promenite pristup svemu što se tiče kuće i doma, ako samih odnosa unutar porodice jer to ima uticaja i na posao.
Razmiljate o dijeti.

Strelac
Tokom ove nedelje fokus će biti na najbližoj okolini. Tražiće se od vas da date deo sebe i da se upustite u razmene, kako osećanja tako i ideja. Nesporazumi i kašnjenja će se najviše odraziti na posao i odnose među kolegama. Novca trenutno nema dovoljno, ali viumete da improvizujete.
Moguće su prehlade.

Jarac
Ono što osećate ne daje vam energiju samo na polju posla nego utiče i na partnerske odnose. Najbliža okolina tokom nedelje stvara pritisak i tu morate da promenite svoj pristup, do sada ste bili suviše tihi. Rešili ste da se malo i prepustite čulnim uživanjima
pa će vam to biti i prioritet.

Vodolija
Nastupajuća nedelja može da donese ulazak u neki odnos koji će uključiti izlaske i prekomerno trošenje novca. Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

Ribe
Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome.
Zbog usporenosti posao trpi.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori