Potegli ste neka bitna pitanja u partnerskom odnosu koja baš i nisu najprijatnija, pa je atmosfera prilično napeta.

Ovan
Pokušavate sami da rešite probleme, ali vam ne ide najbolje. Osećate kako vas pratner/ka kontroliše i pritiska, pa polako pucate.

Bik
Skupljate neophodne informacije i pravite planove na poslu, međutim neko ima drugačije planove. Potegli ste neka bitna pitanja u partnerskom odnosu koja baš i nisu najprijatnija, pa je atmosfera prilično napeta.

Blizanci
Skloni ste pogrešnim procenama sad,s pecijalno na poslu. Ne želite da se vađate sa partnerom ili simpatijom pa se povlačite iz komunikacije.

Rak
Namećete se na poslu i želite da budete u prvim redovima. Nemate snage da se natežete u odnosima, pa izbegavate sve potencijalne problematične teme.

Lav
Saradnici i kolege su vrlo neprofesionalni, što vas nervira i čini netrepeljivima. Parnerski odnosi su u vrtlogu tenzije upravo zbog posla.

Devica
Pravite tajne poslovne planove koji su vam dugo na pameti. Moraćete da se žrtvujete zarad ljubavi.

Vaga
Preumorni ste, a obaveze napadaju sa svih strana. Partner pravi planove za oboje, a vi se ne bunite.

Škorpija
Nemate dovoljno vremena za sve u životu pa se nervirate. Posao vam je trenutno bitniji, pa zbog toga imate problema u ljubavi.

Strelac
Potrebno je da se iskontrolišete ma šta god da je u pitanju. Dopada vam se neko ko je mnogo ozbiljan , šta je vama i potrebno.

Jarac
Samo se oslonite na sebe, ne čekajte nikoga, jer tuđe odluke mogu biti pogrešne. Ne govorite prijateljima šta zaista mislite, što izaziva nesporazume.

Vodolija
Posao i stanje na istom vas izbacuje iz ravnoteže. Sve vam je teže da trpite tuđe karaktere i neznanje, pa razmislite o odmoru.

Ribe
Moral i vaši principi vam ne dozvoljavaju da napravite neke poteze na poslu kojim bi dobili prednost. Nemojte odustajati od trenutnog ljubavnog odnosa.

blicžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori