Sve vam je prijatnije društvo suprotnog pola, pa se polako opuštate.

Ovan
Objasnite kako se osećate i izbegnite potencijalne svađe tako što ćete biti iskreni. Naredne dane iskoristite za uživanje i odmaranje.

Bik
Muče vas brige i to u vezi sa stvarima nad kojima nemate kontrolu. Potrebno je da napravite plan po kome ćete funkcionisati jer drugačije nećete moći da spreovedete disciplinu.

Blizanci
Kontinuirano nezadovoljstvo će se nastaviti, ali ovaj put je prenosite na sve koji su vam blizu. Muče vas odluke povodom posla, želite promenu, a potrebno je da samo presečete.

Rak
Nemir koji vas drži ima i svoj ozbiljan razlog. Nesigurni ste i plašite se nekih rezova koji moraju da se dese, hteli vi to ili ne.

Lav
Niste pripremili strategiju za događaje koji su se odigrali, a usput vam drugi planiraju vreme. Vikend pokušajte da provedete radeći nešto što niste dugo.

Devica
Rad vam prija, pa vikend provedite baveći se nekim aktivnijim hobijem. Sve vam je prijatnije društvo suprotnog pola, pa se polako opuštate.

Vaga
Još uvek je na snazi iti alarm za vas: koristite diplomatiju u svakoj prilici. Nervoza potiče zbog odlaganja i bežanja od problema koji vam je pred nosom.

Škorpija
Imate mnogo nagomilanih problema, ne znate gde ćete pre. Pokušajte da odložite rešavanje onih manje bitnih za neko drugo vreme, sada se koncentrišite na ove krupnije.

Strelac
Poprilično ste iscrpljeni, a sve zbog nekih nerešenih problema iz prošlosti. Imate osećaj da vam svi odmažu, pa bi bilo dobro da ne otkrivate svoje namere odmah.

Jarac
Odlažete neka suočavanja, pa ovog vikenda mogu da vas stignu. Nesigurnost vas gura u pogrešne procene, ne držite se jedne te iste teorije, već menjajte nešto u svom ponašanju.

Vodolija
Izmaknite se od tuđih problema i ne unosite se više. Budite strpljivi, uskoro ćete moći da ostvarite sve što ste želeli.

Ribe
Opet vam je život u haosu i konstantno izbegavate da se dovedete u red. Zbog ovoga vas hvata panika, pa se ili povlačite u sebe ili prenosite to na najbližu okolinu.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori