Prezauzeti ste poslom i planovima tako da ne stižete da primetite nekoga ko želi vašu pažnju. 

Ovan
Muče vas finansijske brige, ali sam odnos prema onome što smatrate ličnim. Jedete u letu, spavate kad stignete, a baš to ne bi trebalo da radite.

Bik
Morate da prekinete da vučete iz prošlosti stare partnere i način ponašanja. Na poslu i kroz novac vam se nameću disciplina i usredsređenost, a vi biste da uživate i malo se opustite.

Blizanci
Mogući su sukobi sa bliskim okruženjem, pa pre nego krenete u rat razmislite koliko ste impulsivni i koliko to štete donosi svima. Ne započinjite ništa novo.

Rak
Posao sam nadolazi, ali sve u nekim rokovima i trci, prijaće vam to. Od vas se zahteva da promenite pristup svemu što se tiče kuće i doma, ali i samih odnosa unutar porodice jer to ima uticaja i na posao.

Lav
Najbliža okolina stvara pritisak i tu morate da promenite svoj pristup, do sada ste bili suviše tihi. Rešili ste da se malo i prepustite čulnim uživanjima.

Devica
Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

Vaga
Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome.

Škorpija
U skladu ste sa svojim emocijama i željama danas pa to iskoristite da porazgovarate sa partnerom na temu vešeg odnosa. Tvrdoglavost ostavite po strani i saslušajte šta ima da vam kaže.

Strelac
Putuje vam se, ali sada nije pravo vreme za to. Provedite dan u razgovorima sa bliskim osobama, specijalno ženskim.

Jarac
Prezauzeti ste poslom i planovima tako da ne stižete da primetite nekoga ko želi vašu pažnju. Okrenite se malo bolje oko sebe, neko baš gleda u vašem pravcu.

Vodolija
Kratki ste sa novcem i to vas muči. Danas ne tražite pomoć ni od koga jer ćete naići na izbegavanje i odbijanje.

Ribe
Optuženi ste da u poslednje vreme ne poklanjate pažnju partner već se bavite novcem i poslom. Ovaj dan vam pruža šansu da to popravite.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori