Ne dozvolite da vam bilo šta odvraća pažnju sa cilja.

Ovan
Očajavate jer se ništa ne odigrava kako ste zamislili. Sukobi na poslu i vaše ishitreni zaključci vas vode u dublje nesporazume koji mogu da se protegnu i na sledeću nedelju.

Bik
Ne vidite jasno svoje kreativne potencijale jer se plašite da niste dovoljno dobri i da nećete postići uspeh koji ste zacrtali. Moraćete nečega da se odreknete da biste uspeli.

Blizanci
Imate previše komplikovanu situaciju na poslu pa vam to oduzima svu energiju. partner ne zna šta se sa vama dešava pa bi bilo dobro da budete iskreni.

Rak
Pod prtiskom ste od strane partnera jer morate da donesete neku odluku. Pazite se naglog pucanja i svađe, možete da izgovorite i ono što ne mislite.

Lav
Nebitne stvari i situacije vam oduzimaju preko potrebnu energiju. Ne dozvolite da vam bilo šta odvraća pažnju sa cilja.

Devica
Malo ste pod tenzijom jer očekujete realizaciju nekog posla. Ovo vas drži u nervoznom stanju koje prenosite na svoju okolinu.

Vaga
Očitavate sve signale pa vam su vam zakljuci konfuzni. Pokušajte da odložite neke razgovore.

Škorpija
Moraćete da se posvetite nekim aktivnostima koji ne uključuju preterano razmišljanje. Neko vas provocira, pa ne reagujte odmah.

Strelac
Nesporazumi i haos su svuda oko vas. Imaćete neplanirane troškove u domu.

Jarac
Nekada previše verujete drugima pa vas to košta i poverenja i strpljenja. Danas je potrebno da budete strpljivi zbog sebe, ne zbog drugih.

Vodolija
Malo stvarate priče u glavu kao posledicu straha, malo jer slušate neproverene informacije. Suzdržite se od objapnjavanja vaših poteza.

Ribe
Poljuljani su vam partnerski odnosi pa ćete morati time da se pozabavito ozbiljnije. Simpatija ili partner ima neki problem, saslušajte ga/ju.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori