Obratite pažnju na sve pozitivne okolnosti u kojim ste se našli jer vam je sada potrebno da budete pozitivniji.

Ovan
Mnogi Ovnovi mogu ovih dana da se suoče sa raskidom ili razvodom. Otvara se mogućnost za nagradu na poslu za uloženi trud.

Bik
Ukoliko završavate neke pravne ili administrativne poslove čeka vas jedan od lakših dana. Obratite pažnju na sve pozitivne okolnosti u kojim ste se našli jer vam je sada potrebno da budete pozitivniji.

Blizanci
Izvesni su finansijski problemi. Mnogo želite, ali vas novac i obaveze koče. Neko intezivno misli na vas, a tiče se prošlosti.

Rak
Ključ rešenja u vašoj trenutnoj emotivnoj vezi je posvećivanje samom odnosu. Razmislite koliko i šta želite i koliko ste spremni da pružite.

Lav
Sve vas navodi da se posvetite drugima i njihovim poslovima. Mogući su prekidi sa nekim lošim navikama.

Devica
Imate doabr osećaj u vezi sa svim dešavanjima u vašem životu. Potrebno je da natavite da verujete u uspeh.

Vaga
Nove okolnosti vas menjaju, dan za danom. Ukoliko prodajete neku nekretninu danas je povoljan dan za zaključivanje ugovora.

Škorpija
Teme koje danas započinjete će biti presudne za vaše finansijske planove. Nešto iz prošlosti nije skroz okončano i razjašnjeno.

Strelac
Imaćete prilike da sagledate konačne rezultate rada na sebi i pitanjima finansija proteklih par meseci. Sitaucija nije sjajna, ali se popravlja.

Jarac
Lako može da se odigra neki scenario iz prošlosti koji se tiče emotivnih veza. Pokušajte da naučite nešto iz toga.

Vodolija
Bićete primorani da preuzmete odgovornost za nastupajuće obaveze, specijalno one koje se tiču veze ili braka. Okončaće se period finansijskih zavrzlama.

Ribe
Prekretnicu na polju posla i vašeg imidža u poslovnom svetu je vrlo izvesna. KOnačni rezultata rada stiže već koliko danas.

nezavisne.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori