Na poslu ste zatrpani obavezama i ne stižete da završite sve.

Ovan
Tražite pažnju od partnera i želite da razrešite nedoumice. Na poslu insistirate da radite samostalno i da izbegavate timski rad.

Bik
Puni ste energije i nemate mira. Vodite neke tajne pregovore koji potencijalno mogu da vas uvuku u problem, a u isto vreme gušite partnera svojim problemima.

Blizanci
Sve na čemu ste radili mukotrpno sada ima dobar epilog. Kroz posao i saradnike unapređujete sve i zadovoljni ste prilivom novca.

Rak
Distancirani ste u komunikaciji sa partnerom i on/ona to oseća. Na poslu ste zatrpani obavezama i ne stižete da završite sve.

Lav
Partner sija od zadovoljstva dok se vi bavite nekim doškolavanjem na polju posla koji će biti bitan za posao u budućnosti. Ukoliko želite da pozajmite nekome pare trudite se da ne očekujete povraćaj tako brzo.

Devica
Menja se poslovna klima, pa vam se na taj način pojavljuje još ponuda za posao. Rešeni ste da razjasnite odnos sa partnerom, a ako ste solo onda vam se udvara neki prijatelj.

Vaga
Konfuzni ste po pitanju novca i njegovog trošenja, dok se na poslu zateže situacija. Klijnet zahteva više, a vi želite da isterate svoje.

Škorpija
Trenutni dobri aspekti vam pojačavaju intuiciju i time vas vode u dobre odluke na svim poljima. Osećate se uskraćeno u odnosu sa partnerom, ali to je samo do vašeg poimanja primanja i davanja u vezi.

Strelac
Sve se brzo odigrava pa ne stižete da ispratite svaki detalj. Pometnja u kući koja je nastala zapravo donosi dobre promene.

Jarac
Raspoloženi ste za druženja i stvaranje novih kontakata. Potrudite se da ne ulazite u tajne veze na poslu ili sa zauzetim osobama.

Vodolija
Melanholija koja vas duže drži rezultira nekim impulsivnim akcijama koje nisu karakteristične za vas. Osećate se usamljeno bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Ribe
Krećete u realizaciju nekog plana koji ste napravili još pre. Želite da obnovitte komunikaciju sa nekim prijateljem ili bivšom partnerom ali nešto se ne dozvoljava da se to desi.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori