Niste baš u poziciji da delite šakom i kapom, specijalno kada je energija u pitanju.

Ovan
Imaćete potrebu da iznenadite nekoga danas, pa neka to bude neko blizak. Mnogi vam zameraju kako se bavite samo poslom i ozbiljnim stvarima, ali vas to ne dotiče.

Bik
Brzopleti ste i skloni impulsivnim reakcijama. Preokreti u planovima i rasporedu su danas u prvom planu.

Blizanci
Spremni ste da poduzmete neke rizične korake koji će iznenaditi mnoge. Postoji šansa za neki posao sa strancima.

Rak
Dobićete odgovor na pitanje koje se tiče vašeg vrednovanja, na poslu i u partnerskim odnosima. Stavićete nekome do znanja o čemu ne želite da pregovarate, na poslu i u privatnom životu.

Lav
Dobićete neophodnu pomoć na poslu i to neočekivano. Prihvatite taj gest i ne analizirajte previše.

Devica
Samo gledajte da radite i date ono što vam odgovara trenutno .Niste baš u poziciji da delite šakom i kapom, specijalno kada je energija u pitanju.

Vaga
Danas ste šarmantni pa sve uspevate bez mnogo muke. Imate malo stabilniju situaciju na svim poljima, pa ste raspoloženiji.

Škorpija
Ovo je vaš period u potpunosti. Slobodno sanjajte i maštajte otvorenih očiju, dan je idealan za to. Iz toga svega će sigurno izaći nešto dobro ovaj put.

Strelac
Danas je vidljiva vaša ambicija od koje ne odustajete. Dan je odličan za sve realizacije, pa makar bile i bolne.

Jarac
Trenutno bi neko mogao da vas opiše kao jaku, odlučnu i stabilnu osobu koja zna tačno kuda ide. Ovo će vam doneti veliki uspeh ukoliko započinjete neki posao.

Vodolija
Verujte u to što vam se mota po glavi, a tiče se vašeg poverenja u prave stvari. Počevši od danas, rešeni ste da pređete na viši nivo u partnerskim odnosima.

Ribe
Imate uticaja na druge i mnogi vam veruju. Ovo isto tako može da vam koristi kao podrška, specijalno u poslovnim planovima.

ženskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori