Vodolija je znak koji se teško odlučuje na ozbiljan odnos, specijalno onaj ljubavni.Nisu skloni varanju i laganju, ali zato svoju slobodu i prostor cene više nego išta.Ući će u vezu samo sa osbom koja ih drži u pozitivnom raspoloženju i koja ih ne primorava ni na šta.

1. Vodolija teško priča o svojim emocijama
Nije da ih nemaju nego im je teško da pretoče u reči sve što im je u srcu. Kada nešto ili nekoga ne vole, izbegavaju bez reči. Opet, kada vole žele više komunikacije, više druženja i zabave sa tom osobom.

2. Pre nego što uđu u vezu žele da ostavare prijateljski odnos
Neretko će se prvo družiti sa vama, bez obaveza i opterećenja.  Nemojte da shvatite to pogrešno i da odustanete na prvu loptu jer im je potrebno vreme da upoznaju osobu koja im se dopala i da procene da li će dobiti ono što im je potrebno i kada su solo i kada su u vezi -njihovo vreme i prostor.

3. Shvataju ljubav kao izvor zabave
Nikada nisu ozbiljni i ne teže strogim pravilima u vezama. Dosta su fleksibilni jer žele da se zabava večno traje, a specijalno ih odbija kada im neko nameće planove i programe u ljubavnom odnosu.

4. Vole mentalno jake ljude
Ukoliko želite da zadržite Vodoliju nikako ne pokušavajte da ih emotivno ucenjujete. Ne navodite emocije kao razloge za bilo šta i ne pokušavajte da izazivate osećaj krivice kod njih. Potpuno su imuni na ove klasične provokacije i na odsustvo racionalnog razmišljanja.

5. Ne podnose elitizam
Za njih su svi ljudi isti i nema razlike među njima. Dele ljude na dobre i loše i to je sve. AKo nanjuše neke eltističke principe kod druge strane moemntalno gube interesovanje i sklanjaju se.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori