Ne zaboravite da i posle čitanja ovog teksta pohvalite Lava ( jer on to očekuje)...

Lav je jedan od najsloženijih i najzahtevnijih znakova zodijaka, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima. Želite li znati kako se nositi s njima bez frustracija i napetosti? Imamo odgovor! U ovom članku delimo 9 saveta kao upozorenja o njihovom intenzivnom ponašanju i emocijama.

# Lav može biti vrlo konkurentan

Lavovi stoje na zemlji i bore se! Oni zapravo ne žele biti povređeni u društvenim sukobima, oni su razdraženi od ljudi s različitim mišljenjem i žele se dokazati dostojnim ispred svih.

# Mogu biti prilično nemilosrdni

Ponekad znaju promeniti način na koji misle i deluju, ispadaju u emocijama i besu, čak postaju agresivni. Oni imaju vrelu krv i jako su strastveni, pa kad žele nešto, nije im teško da budu nemilosrdni da to dobiju.

# Lav ne odustaje, nikada

Njihova doslednost jednostavno nadahnjuje. Oni su borci, kao što smo rekli, ali nisu baš impulzivni kao što se čine – oni koriste inteligenciju i racionalnost, boritće se do poslednjeg trenutka i nikada neće odustati.

# Lavovi su vođe

Lav se smatra prirodnim vođom. Imaju velike osobine za upravljanje grupom i imaju dominantnu energiju koja je korisna za vodeće mesto u društvenim krugovima.

# Oni žude da budu u centru pažnje

Lavovi su ludi za pažnjom, to je sigurno! Oni žele biti u centru pažnje i očito uživaju imati sve oči na njima.

# Lavovi su često najplemenitiji duše

To je nešto što igra veliku ulogu u vezi – oni su davatelji i žele deliti svoje materijalno vlasništvo s onima koje vole. S druge strane, oni nisu rezervisani kada se radi o emocijama, oni se lako otvaraju, ali samo ako istinski veruju svojim partnerima.

# Oni su izuzetno lojalni ljudi

Sećaš li se kad smo rekli da se ne bi trebao osećati zastrašujuće zbog njihovog divljeg duha i potrebe za pažnjom? Pa, to je razlog zašto su oni veoma lojalni i nikad ih nećete videti da varaju. Drže se svojih partnera, bez obzira na sve.

# Vole pohvale

Već ste to pretpostavili, možemo se kladiti! Vole da im se kaže kako su pametni i lepi, vole biti pohvaljeni od strane svojih partnera i žele se osećati kao najvažnija stvar na svetu kada su sa svojim partnerima.

# Lavovi su sigurni ljudi, ali to ne znači da oni ne mogu biti osetljivi

Njihovo samopouzdanje definitivno je među njihovim najboljim osobinama ličnosti. Čini se takođe da su vrlo teški i otporni, ali duboko u sebi, oni su mekani i osetljivi. Oni su emocionalna bića s jakim osećajima, pa ako želite uspešan odnos, pokušajte ih videti iz ove tačke gledišta.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori