Jedan želi stabilnosti i rutinu, drugi ne zna ništa unapred, a rutinu smatra zatvorom. 

Jarac – Lav
Ovo je možda jedna od gorih horoskopskih kombinacija. Jarac je hladan i ambiciozan, a Lav topao i opušten. Jarčevski temperament zahteva strogoću i disciplinu, dok Lav želi da uživa i ako je moguće samo leži. Jedino što im je zajedničko je to da oboje vole novac, ali na različit način. Jarac voli da ga gomila, a Lav da ga troši i to na skupocene stvari. Zbog ovoga Jarac je u stanju da otera Lava moemntalno.

Jarac-Blizanac
Ova kombinacija ne bi bila strašna tolikod  Blizanac pristane na sradnju i odgovornije ponašanje. Pošto je ovo potpuno nemoguće, svađe su neminovne. Jarčevi žele da znaju sve unapred i da se organizuju kako bi trebalo, dok Blizanac ne zna šta će da radi za pet minuta. Kada je odgovornost u pitanju i ponašanje, Jarac ne podnosi blizanačko nezrelo ponašanje i kašnjenje. Lako se privuku jer Jarcu fali malo zabave i dečjeg poleta, a Bliznacima je potreban neko ko će da ih primiri iprizemlji.

Jarac-Strelac
Gotovo sigurno da će Jarca iznervirati preopširno i nezavršeno izlaganje, započinjanje poslova, nezvršavanje obaveza na vreme i nestalan duh jednog Strelca. Jedan želi stabilnosti i rutinu, drugi ne zna ništa unapred, a rutinu smatra zatvorom.  Svako će vući na svoju stranu sve dok Strelac ne ode bez pozdrava.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori