Ovim znakom se završava godina i počinje nova, a zašto je najbolji, saznaćete u tekstu..

Jarac "otvara" novo doba godine, njime počinje zima, a ako niste spremni za nju, neće biti lako. Ali, Jarčevi imaju mnogo, mnogo dobrih osobina, ako poznajete nekog ko je rođen u ovom znaku, sigurno ga poštujete i volite zbog ovoga:

Uporan je

Kada nešto hoće, on to i ostvari, ne odustaje ni po koju cenu. Teško prihvata mogućnost da postoji i drugačija perspektiva od njegove, lične. Ne sluša druge, već samo sebe.

Ambiciozan je

Tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Posao i karijera su mu na prvom mestu. Uvek se brine oko toga i nikad nije potpuno srećan ako nije ostvaren u poslu. Njime vlada Saturn, a to znači da je strpljiv, tvrdoglav i uporan i kad svi drugi odustanu. Nije ni njemu samom lako, ali svako odustajanje Jarac doživljava kao neki mali poraz. To se ne sme dogoditi. On možda ide polako, ali ide sve do vrha.

Skroman je

On ne traži pohvale kao Ovan, Lav ili možda Strelac. Ne. On ćuti i radi na sebi pa kako bude. Ne treba mu potvrda drugih da je dobar, uspešan ili bogat. Jarac to zna. Ne voli slavu i da privlači pažnju, uvek ostaje veran svom vaspitanju i skroman.

Odličan je pod pritiskom

Oprezan je i disciplinovan. On će zadržati smirenost kad niko drugi neće, iako mu možda nešto neće prijati. Ipak, nikad neće izaći iz odlične uloge osobe koja je uvek čvrsta i zna šta hoće i šta treba da uradi. Nikad ne pravi nagle odluke, nego sve promišlja do besvesti. Uvek drži sve pod kontrolom i zato je uglavnom na vodećim mestima u firmi.

Ima smisla za humor

Da li Jarac ima smisao za humor? Naravno. On se samo ne otvara svima i retko ko ga zna dobro. Svi koji ga znaju misle da je ozbiljan, ali oni koji provode više vremena sa njim znaju da on ume da bude duhovit. Samo mu dajte vremena da se opusti.

Lojalan je

Ako je neko posvećen i lojalan to je Jarac. Jarac uvek zna šta tačno treba da uradi, ko mu je bitan, kome će posvetiti svoje vreme. Nikad ne zapostavlja drage ljude, i nikad ih neće izdati i ostaviti kad je najpotrebnije. Iako može biti na drugoj strani planete, Jarac će uvek znati kad je nekom rođendan, kako da pomogne, kako da podrži prijatelja. Ono što on kaže tako uvek i bude. On je uvek jedan od najboljih prijatelja. Na njega se možete osloniti za bilo šta. Šta god kaže tako i uradi. Jedino što nekad nije dobro je to što uvek misli da je u pravu.

Ne gubi vreme

Jarac nikad neće gubiti vreme na ljude koji mu se ne dopadaju. Neće raditi poslove koje ne voli. Čim nauči da preseca takve odnose, biće uspešan i srećan. Njemu je njegovo vreme najdragocenije, pa ako izdvoji vreme za nekog to treba ceniti. Isto važi za veze, prijatelje i poslove. Ako ne vidi poentu nekog odnosa, onda će ga lako prekinuti. Ipak sa njim bar uvek znate na čemu ste.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori