U mladosti su skloni potpunoj emotivnoj samokontroli, a oslanjaju se samo na sebe.

Znak Jarca je predstvanik najambicioznijih ljudi u astrologiji. Često su obrazovani, organizovani, čvrste volje i velike izdržljivosti. Skloni su negativnom razmišljanju, pre će se okrenuti crnom scenariju nego pozitivnom maštanju.

Ambicija se ne mora videti samo kroz poslovni uspeh, već su skloni da se na društvenoj lestvici dižu kroz brak i porodicu. Veliki su elitisti i dosta kritikuju. Fizički ugrožena su im kolena, kosti, kosa, zubi, sluh i slezina.

Koncentracija im je na visokom nivou, a za znak Jarca se vezuje dobra usredsređenost na cilj. Neko ko je rođen u znaku Jarca je ponašaće se veoma ozbiljn, uzdržano i formalno. U mladosti su skloni potpunoj emotivnoj samokontroli, a oslanjaju se samo na sebe.

Koriste sve šanse u životu jer su ubeđeni i čvrsto veruju da popravnog nema. Što se tiče prepreka, teško da će išta da ga zaustavi ili demorališe, a u tome svemu pokazuju često manjak empatije.

Ono najbolje kod ovog kardinalnog znaka je to što na njega može da se osloni bilo ko, naglašena je nezavisnost i visok moral, a procene (bez uplitanja emocija) su mu neprikosnovene.

Žene često imaju prenaglašenu ambiciju na polju posla pa deluju hladno, grubo i beskrupulozno. Ukoliko im nije bitna karijera onda su fokusirane na pronalaženje bogatog i situiranog muža. Često su kreativne i to dobro kriju od sveta jer to nej deo njihovog formalnog koncepta.

Muškarci su poprilično okrenuti karijeri, novcu specijalno. Žele istovremena status i novac i to u velikim količinama. Ukoliko se ambicija nije pojavila ovde, onda će juriti da se dobro „udaju“ ili ostaju „mamini sinovi“ od čijeg mišljenja zavisi njihov celokupan život.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori