Pokušajte da se distancirate I da razmislite o celom razgovoru. Emotivni partner vam nedostaje a niste u mogućnosti da se vidite.

OVAN

Neke stvari ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Prihvatite da ne može svaki dan biti pobednički, već da se ponekad moramo suočiti i sa porazom. Najpametniji iz poraza izvuku pouke, drugi izvuku samo loše raspoloženje. Nemojte danas biti od ovih drugih.

BIK

Sigurno je da nećete biti raspoloženi I verovatno je da ima više razloga za tako nešto. Što se posla tiče, niste uspeli da ostvarite ono što ste želeli I to vas je deprimiralo. No, ni emotivni život danas ne može da vas “podigne”. Osoba koja vam se dopada ili drago vam biće nemaju niti trenutak vremena za vas.

BLIZANCI

Neko vas može jako uvrediti načinom na koji komunicira sa vama. Moguće je da je ovo kritika od strane nadređene osobe, ali smatram da ste je možda shvatili previše lično. Pokušajte da se distancirate I da razmislite o celom razgovoru. Emotivni partner vam nedostaje a niste u mogućnosti da se vidite.

RAK

Ne može se poreći da će vas tokom celog dana držati sentimentalno raspoloženje. Najviše biste voleli kada biste mogli da se distancirate od svih I da vas drugi ostave na miru. Pokušavaćete da se uskladite sa svojim redovnim obavezama, ali će to ići mnogo teže nego inače. Ne padajte, nemate razloga za to.

LAV

Moguće je da će vam porodične relacije ili zabrinutost za nekog od članova familije pokvariti dan. Ako budete u mogućnosti uzmite ovaj dan za sebe I za ljude koje volite. Emotivni ste, potrebna vam je pažnja i isto tako – želite vi da je pružite osobama koje su vam bitne.

DEVICA

Jako će vas pogoditi postupci neke osobe, pogotovo ako vam je to bliski prijatelj ili čak emotivni partner. Ipak, trudićete se da ne pokažete koliko vas je sve ovo prodrmalo I pokušavaćete da nađete razloge za takvo ponašanje. Promenljiva raspoloženja.

VAGA

Ne znam šta je tačno razlog vaše dubioze tokom današnjeg dana, naročito u podnevnim satima, ali je očigledno da ćete energetski pasti. Moguće je I da su vas “sastavila” uzbuđenja iz prethodnih dana a verovatno danas očekujte da dobijete I blagu temperaturu ili da se možda razbolite….

ŠKORPIJA

Uspeli ste da izađete iz konfuznog perioda ali se ne osećate baš dobro. Energetski ste iscrpljeni, vaša prirodna veselost je iščezla I danas ćete uglavnom funkcionisati polovično. Na poslu radite šta se od vaš zahteva I šta morate, ali ste u mislima ko zna koliko daleko. Sumoran dan, sumorno vaše raspoloženje.

STRELAC

Malo ste se premorili u prethodnim danima I sada vas je sve to stiglo. Doduše, još uvek ste u mnogo boljem raspoloženju nego vaše kolege koje kao da su u potpunosti potonule. Pokušavaćete da unesete dašak veselosti I dignete atmosferu. Emotivni partner je u velikoj gužvi, a baš bi vam prijalo da se vidite.

JARAC

Danas je saradnja sa ženskim osobama jako komplikovana, kojeg god da ste vi pola. Doduše, ni vi niste mačiji kašalj I umećete da izađete sa njima na kraj, ali vam ovo sigurno neće ulepšati dan. Sa nekim koga želite da vidite nećete uspeti da se uklopite.

VODOLIJA

Budite danas oprezniji jer se neko može postaviti blagonaklono ili prijateljski prema vama, a vi ćete biti sumnjičavi zbog motiva te osobe. Neko traži vaše poverenje iako ga realno ne zaslužuje. Držite se onih koji su odavno pokazali da su na vašoj strani I za koje znate da na njih možete računati.

RIBE

Imate utisak kao da je vreme da neki ljudi odu iz vašeg života a da biste trebali da date šansu drugima. Ovo se naročito može odnositi na poslovni segment gde smatrate da su neki saradnici odavno pokazali da ne zaslužuju poverenje koje ste im dali. Emotivno ćete danas biti stegnutiji nego inače.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori