Ne pritiskajte sebe da uradite odmah sve što se zamisli.

Ovan
Danas se ptrudite da dobro slušate šta vam ljudi pričaju, da ne bi dolazilo posle do svađe i nesporazume. Puni ste energije, što se vidi na poslu.

Bik
Šta god da ste planirali pokušajte da ne budete agresivni i napadni. Unesite malo duhovitosti u sve što imate da kažete.

Blizanci
Budite obazrivi prema onima koji vas nerviraju, neko vas drži na oku i sprema se za napad. Bolje bi vam bilo da postavljate više pitanja i da pregledate finansije.

Rak
Ukoliko danas procenjujete sebe na osnovu nekih iluzornih potreba za perfekcijom nećete se dobro provesti. Prestanite sebe da upoređujete sa drugima i prihvatite sebe sa svim vrlinama i manama.

Lav
Šta god želeli danas morate još više da radite, ali u svemu tome pripazite na očekivanja, vaša najviše. Bez ozbiljnih i čvrstih planova ne upuštajte se u akciju.

Devica
Potražite mišljenje osoba koje imaju sličan pogled na svet ili rade na nečem sličnom što i vi. Ukoliko ih pažljivo saslušate u vezi sa njihovim iskustvom pronaći ćete rešenje za sebe.

Vaga
Blistate gde god da se pojavite, a verovatno će biti i nekih dobrih vesti na poslu. Ne odbijajte udvaranje i flert, opustite se.

Škorpija
Osećate nalet neke pozitivne energije koja vas tera napred. Pripazite u komunikaciji sa partnerom ili simpatijom, mogući su nesporazumi.

Strelac
Imate velike ideje, specijalno vezane za dom i porodicu. Ne pritiskajte sebe da uradite odmah sve što se zamisli.

Jarac
Danas pratite smao intuiciju, specijalno ako morate da odlučite nešto u vezi sa novcem. Uznemireni ste zbog nekog pitanja koej vezano za vaše emotivno stanje, pa ste skloni preterivanju.

Vodolija
Vi ste u centru pažnje i to vam prija. Uživajte u svemu tome jer ste zaslužili, ostavite sve ostalo na stranu.

Ribe
Jedini način da izgurate svena poslu je da se držite ustaljenih šablona. Moraćete da uvedete neku fizičku aktivnost, ako već niste.

lovesensa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori