Dragi Strelčevi, srećan rođendan! Zodijak je i ove godine za vas pripremio poklon godišnji horoskop.

Ova godina će napokon biti odlična za Vas. Jupiter, planeta koja vlada Vašim znakom je u Strelcu. Imaćete podršku zvezda narednih godinu dana. Moći ćete više da putujete, da se usavršavate, ali šta god da radite, bićete srećniji.

Pomalo ćete biti napeti tokom decembra, aprila i maja, ali tada treba da iskoristite dobre aspekte da se pokrenete fizički, da se bavite nekom aktivnošću i da razbudite svoj organizam. Bitno je da ne budete pasivni. Imaćete višak energije tokom cele naredne godine, loših dana biće jako malo.

POSAO

Ova godina će biti jedna od najuspešnijih, ali nemojte se uzdati samo u sreću. Proširenje poslovanja, više obaveza, više putovanja - sve to može uticati pozitivno na Vas. Tokom ove godine nećete imati izgovore. Najbolje bi bilo da se potrudite da sve što možete promenite, jer ćete tako brže napredovati. Ne plašite se novih stvari.

Bićete pomalo napeti na poslu tokom marta meseca. Tada ne ulazite u rasprave sa kolegama i prištedite novac.

Ono što je bitno je da ne očekujete da sve bude kako ste isplanirali, jer nećete moći da predvidite ishod posla do kraja. Ipak, to ne znači da ne treba da date sve od sebe. Tokom cele godine razmislite u šta možete ulagati novac, a ne trošiti kao što ste navikli i to je jedini način da krajem godine budete zadovoljni. Uzdajte se u sreću, ali novcem rukujte pažljivo.

LJUBAV

Ako ste slobodni možete imati potrebu i da ostanete slobodni. Jedino sa osobom koja Vam ne trži ništa, nije zahtevna i sa kojom možete putovati ćete moći da uspete. Ako postoji bilo kakav problem, nećete biti baš tolerantni.

Tokom januara, pa onda od aprila do kraja juna je dobar period za ljubav.

Možete se pomiriti sa nekom osobom sa kojom ste već bili u drugoj polovini marta, tokom jula i u prvoj polovini novembra. Svakako, to je nije idealna opcija, zato se ipak uzdajte u nove ljubavi. Na putovanju, na nekom kursu ili usavršavanju, možete se zaljubiti, ali dok se stvari ne stabilizuju, bitno je da uživate u flertu i avanturi.

Zauzeti, i ove godine bi trebalo da putujete sa partnerom ili da napravite neke nove planove za budućnost. Ipak, iako ćete imati potrebu za slobodom, to znači da napravite vreme za sebe. I pored veze možete ići na kurs, viđati se sa prijateljima ili imati dosta posla. Potrebno je da se dobro organizujete. Moguće su iznenadne promene do prve nedelje marta i tokom aprila i maja. Posle će sve biti mnogo lakše.

ZDRAVLJE

Ove godine veći problem može biti gojenje, jer ćete preterivati sa hedonizmom i većom količinom hrane. Trebalo bi više da se šetate i da se bavite sportom. Od januara krenite sa tim aktivnostima. Moguć išijas tokom godine.

Noge

Vrline: Optimizam, entuzijazam, energičnost

Mane: Neusredsređenost, neozbiljnost, lakovernost

Boja: Teget

Moto: Ja shvatam

Najbolje se slaže sa: Lavom, Ovnom i Vagom

Najgore se slaže sa: Devicom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Novinar, turistički vodič, pisac, učitelj, vozač

Ono što odlikuje svakog Strelca je smisao za humor. Oni su uvek veseli, zanimljivi, najglasniji u društvu. Imaju problem sa tim da izdvoje bitno od nebitnog, jer im je sve važno. Strelčevi su velika deca koja ne shvataju da postoje obaveze, porodica, posao. Kada bi mogli, oni bi se igrali u svom svetu ceo život. Ne vole obaveze, autoritete, ali ni zatvorene,  skučene prostore. Ne voli ljude koji ćute.

Za njih nisu statični i nekreativni poslovi. Nemojte ih zarobiti u kancelariji, a dobri su u poslovima sa kliznim radnim vremenom. Najsrećniji su kada rade više stvari odjednom. Ako je vaš šef Strelac, neće Vas pritiskati rokovima. S druge strane, ako vam nađe bolju zamenu, lako će se odlučiti da vam se zahvali na saradnji. Strelac svakoga pusti da bude ono što jeste, pa kako se pokaže. Osmeh na licu ne znači ništa, osim da on lično ima pozitivan stav prema životu. 

Ovom znaku mora sve u životu da bude zabavno, pa i brak ili veza. Bitno je da se stalno nešto dešava. Sa Strelcem u vezi nikom neće biti dosadno. Ne podnosi zabrane, tako da je najbolje da sve bude opušteno i da ide svojim tokom. Ne opterećujte ga lošim vestima. Strelac je avanturista koji voli sve da proba. Nije promiskuitetna osoba, ali voli da flertuje. I u seksu je kreativan, traži energičnog partnera, maštovitog, spremnog da eksperimentiše. Seks im je mnogo bitan i pokazatelj da li je u vezi sve OK ili ne.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori