Venera je 9. septembra ušla u Škorpiju i to su sjajne vesti za ova tri znaka!

Venera je ulaskom u tajanstvenu Škorpiju obazovala harmonične sekstile sa Merkurom i Saturnom, dok sekstili sa Marsom i Uranom nisu nimalo lepi. Ovo su dobre pozicije planeta za sve kreativce i naučike. Vodeni i zemljani znakovi biće emotivniji nego inače, zbog čega su velike šanse da dođe i do preljube s njihove strane.

Venera, planeta ljubavi, umetnosti, lepote i novca u sekstilu je sa Saturnom koji je simbol ambicije i uspeha, i to najviše pogoduje vodenim znacima. Bikovi, Jarčevi, Device, Škorpije i Ribe uspevaće na poslovnom planu gotovo u svemu - saradnja sa strancima teći će glatko, kao i eventualno pokretanje biznisa, podizanje kredita ili kupoprodaja nekretnina.

Tu je i opozicija između Venere u Škorpiji i retrogradnog Urana u Biku koja donosi iznenadna razdvajanja od voljene osobe, zbog više sile, najčešće putovanja u inostranstvo ili neočekivane raskide. Ovaj aspekt govori i o isto tako neočekivanoj obnovi veze sa partnerom, što najviše mogu da osete Bikovi, Škorpije i Vodolije rođeni u prvoj i trećoj dekadi. U dugim vezama i prijateljstvima javljaće se problemi posesivnosti, igre moći i kontrole. Velika je verovatnoća da ćete vi ili partner želeti da u potpunosti kontrolišete onog drugog, što se neće lepo završiti.

Što se zdravlja tiče, u ovom periodu na udaru će biti Bikovi, Ribe i Vage. Zbog oslabljene pozicije Venere u Škorpiji, verovatni su problemi sa hormonima, jajnicima, štitastom žlezdom, grlom, krajnicima, čulom ukusa, dojkama.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori