Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

 

BIK

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres, zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.

BLIZANCI

Očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im je nešto potrebno. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou, kako biste ispunili očekivanja nadređenih.

RAK

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo započnete ljubavnu vezu sa osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Pre nego što podlegnete iskušenju, proverite da li je ta vaša potreba došla iz puke dosade.

LAV

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

DEVICA

Izloženi ste velikom pritisku. Vaša pedantnost vam ne dozvoljava da stvari ostavljate nedovršenim. Količina obaveza u odnosu na vreme kojim raspolažete daje sliku da ste sebi kreirali haos zbog koga ćete završiti u krevetu.

VAGA

Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji, pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas.

ŠKORPIJA

Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako niste raspoloženi da rizikujete, ovog puta to pokušajte, jer će vam se isplatiti.

STRELAC

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se pružiti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao u vezi sa inostranstvom. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

JARAC

Pruža vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi, jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo, da ne biste ostali razočarani.

VODOLIJA

Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne, kako vam se to trenutno čini.

RIBE

Ljubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori