Bikovi putuju u inostranstvo, Rakovi imaju problem sa osetljivom kožom.

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete veoma burne promene na poslovnom planu. Bićete dosta opterećeni. Ali sada je vreme da pokažete koliki su vaši kapaciteti.

LJUBAV: Vaša nervoza se veoma lako može preneti na vašeg emotivnog partnera. Moguće su svađe i prepirke. Ako ste u vezi sa Jarcem može se reći da vam se temperament ne poklapa.

ZDRAVLJE: Očekujte probleme se pritiskom. Posavetujte se sa lekarom ako smatrate da vam neka terapija ne odgovara. Ništa po pitanju zdravlja nemojte sada da radite na svoju ruku.

BIK

POSAO: Povoljan je period za saradnju sa dalekim inostranstvom ili nekim tropskim zemljama. Možete da očekujete da će vam se uskoro pružiti prilika za značajno putovanje.

LJUBAV: Zanimljiva situacija na polju emocija vas uzbuđuje. Moguće je da imate priliku za vezu sa nekom zauzetom osobom. Ukoliko vam se dopada Vodolija, uživaćete!

ZDRAVLJE: Imate višak energije, potrudite se da je konstruktivno upotrebite. Prijaće vam umereni trening i posvećenost bilo kojem sportu. Fizička aktivnost vas regeneriše.

BLIZANAC

POSAO: Moguće je da očekujete pomoć od strane saradnika rođenog u znaku Riba. Potrudite se da vaša komunikacija bude jasna i otvorena kako ne bi došlo do nesporazuma.

LJUBAV: Voljena osoba ne može sasvim jasno da protumači vaše misli i reči. Moguće je da imate neke probleme u komunikaciji. Ako vam se sviđa Devica, očekuje vas zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervnim sistemom su mogući. Povećajte unos magnezijuma. Generalno imate jak organizam i možete da prevaziđete bilo kakve tegobe na ovom polju.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali da promenite posao ili da date otkaz, danas je pravi dan za to. Očekuje vas odlična atmosfera za nove poslovne kontakte, ponude i željene promene.

LJUBAV: Moguće je da imate velika očekivanja od trenutnog partnera. Idete na sve ili ništa, zanima vas brak i promena emotivnog statusa. Ako vam se sviđa Ovan, moguća je veza.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i treba da se potrudite oko malo pravilnije nege. Pojava ekcema ili akni bi mogla da vam poremeti dobro raspoloženje. Posetite dermatologa.

LAV

POSAO: Ukoliko planirate putovanje, ostvarićete veliki uspeh. Sreća je definitivno na vašoj strani. Možete da očekujete i povoljan dan ako se bavite poslovima vezanim za menadžment.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode kao i to što možete da se posvetite samo sebi. Ne tragate za novim ljubavnim dešavanjima. Moguće je da vam se udvara Bik ali da niste zainteresovani.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Kada je u pitanju polje zdravlja. Sve ukazuje na odličan dan tokom kojeg će stanje na ovom planu biti sasvim stabilno i nepromenjeno.

DEVICA

POSAO: Očekujete mogućnost da popravite svoju finansijsku situaciju i na tom polju vam se sreća osmehuje. Moguće je da ćete imati i neki iznenadni dobitak ovaj put!

LJUBAV: Ljubomora vam ne da mira jer imate neke unutrašnje nesigurnosti. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom. Sa Blizancem vas očekuju lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa krvotokom su naglašeni kod vas ali generalno ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe na polju zdravlja. Važno je da vodite računa o sebi i da uvek redovno idete na lekarske kontrole.

VAGA

POSAO: Moguće je da vam se bliži prekid nekog poslovnog ugovora ili usmenog dogovora koji ste sklopili. Niste zabrinuti zbog toga jer odavno imate rezervni plan koji vam stoji u fioci.

LJUBAV: Bračni partner vas opterećuje svojim problemima i nervozom. Deluje vam da nećete izdržati još dugo u takvoj atmosferi. Ako ste sa Rakom, uspećete da nađete kompromis i spasite brak.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Povedite računa o ishrani i nemojte da unosite namirnice koje pripadaju bilo kojoj rizičnoj grupi. Potrudite se da danas malo više pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da u radnom okruženju vlada neka nervoza. Ipak, vaša dominacija dolazi do izražaja pa možete pokrenuti ostale saradnike.

LJUBAV: Očekuje vas dosta promena na ljubavnom planu iako se tome niste nadali. Ukoliko ste sa nekim vatrenim znakom, situacija je veoma zanimljiva i turbulentna.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Generalno vas na polju zdravlja danas ne očekuju veće i značajnije tegobe ali bi bilo dobro da radi prevencije nastavite da vodite računa o sebi i svojim svakodnevnim navikama.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Uprkos tome, na polju finansija nisu preporučljivi rizici. Zato bi bilo najbolje da u svemu ostanete umereni.

LJUBAV: Vaše srce ubrzano lupa kada ste pored jedne posebne osobe. Danas ćete se potruditi da privučete njenu pažnju. Ako vam se dopada Vaga, možete mnogo da očekujete.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Vi ste generalno tip koji može odlično da se oseća nakon bavljenja sportom, treninzi vam bude adrenalin i podižu vam pozitivnu energiju.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete turbulentna dešavanja. Mnoge stvari će se promeniti. Ipak, te promene na duže staze mogu biti dobre po vas.

LJUBAV: Bračna situacija je daleko od idealnog. Ako ste slobodni, dopada vam se osoba koja može biti starija od vas. Ukoliko je u pitanju Škorpija, daleko ćete dogurati zajedno.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno miran dan tokom kojeg ćete na polju zdravlja imati stabilnu situaciju. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate neke veće smetnje.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste impulsivnim reakcijama što vam danas može doneti više štete nego koristi. Povedite računa o tome. Ako se budete potrudili da ostanete dovoljno taktični, bićete zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete se danas zbližiti. Strelac bi mogao da vam unese mnogo pozitivne energije u život.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za bolove u nogama, koje su inače vaša slaba tačka. Pogotovo kada se radi o predelu skočnog zgloba i stopala treba da budete oprezni.

RIBE

POSAO: Nestabilna situacija na polju finansija vas brine. Potrudićete se da nadoknadite neke troškove koje ste imali. Sada je vreme da se ozbiljno posvetite svom poslu.

LJUBAV: Imate utisak da vam je emotivna stabilnost na neki način poljuljana i ne osećate se baš sjajno zbog toga. Ukoliko ste već u vezi sa Jarcem, možete da računate da će se sve rešiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi kod vas mogli da budu veoma promenljivi. Ovo pogotovo važi za moguće probleme sa štitnom žlezdom. Posetite lekara za svaki slučaj

stil.kurir.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori