Početak nedelje odličan je za Ovnove, a Bikovi treba da budu posebno oprezni ako u tom periodu zaključuju poslove. Lavove pak očekuju odlični dani za ljubav. Kakva je nedelja pred ostalim znakovima?

OVAN

Posao

Ova nedelja trebalo bi da prođe mirno i bez većih poteškoća. Ovnovi koji se bave privatnim biznisom u narednoj nedelji mogu imati dobre rezultate. Pripadnici ovoga znaka treba da iskoriste ponedeljak i sredu za sklapanje poslova i završavanje svojih obaveza. Novac koji očekuju može doći sa zakašnjenjem.

Ljubav

Mnogi Ovnovi će biti puni pozitivne energije i elana kroz celu nedelju, stoga će i emotivni odnosi biti na zavidnom nivou. Oni koji su slobodni krajem nedelje mogu očekivati kompliment od osobe od koje su se najmanje nadali. Najbolje će sarađivati sa vazdušnim i vatrenim znacima.

Zdravlje

Mogući su upalni procesi na koži i sluzokoži.

BIK

Posao

Bikove u toku ove nedelje mogu zadesiti pravi problemi na poslu. Posebno treba da budu oprezni oni koji rade sa tuđim novcem. Treba strogo voditi računa sa kime sklapaju poslovne dogovore jer lako mogu biti prevareni. Naručito da obrate pažnju na utorak i petak.

Ljubav

Na ljubavnom planu Bikovi se mogu lako razočarati u osobu koja im se dopada. Mnogi će odložiti svoje sastanke za neki drugi dan. Neka obrate dobro pažnju na svoga partnera, ne treba da dozvole da im neko priča laži.

Zdravlje

Moguće su tegobe sa pritiskom i gasovima.

BLIZANCI

Posao

Ako uspeju da kanališu svoju nervozu i da ne donose prenagle zaključke, nedelja naredna nedelja im može proći bez većih problema. U suprotnom lako može doći do konflikata na poslu, kako sa klijentima, tako i sa kolegama.

Ljubav

Većina pripadnika ovoga znaka će se osećati veoma lepo u narednoj nedelji. Dobijaće dosta komplimenata na račun svoga izgleda. Ali treba da budu na oprezu jer to sa sobom donosi i ljubomoru okoline.

Zdravlje

Zbog promene vremena moguće su vrtoglavice i malaksalost.

RAK

Posao

Rakovi koji traže novi posao u toku naredne nedelje mogu dobiti nekoliko dobrih šansi. Međutim, da bi uspeli, moraće da budu porilično uporni. Dobra komunikacija sa klijentima. Pred kraj nedelje mnogi pripadnici ovoga znaka mogu imati manji finansijski dobitak.

Ljubav

Ova nedelja ne donosi baš dobar period za Rakove po pitanju ljubavi. Osetljivi Rakovi mogu biti poprilično potišteni i mogu se osećati usamljeno jer im osoba do koje im je stalo neće pružati dovoljno pažnje. Ali neka ne brinu, stvari uskoro kreću nabolje.

Zdravlje

Odlično, biće puni elana i pozitivne energije.

LAV

Posao

Početak nedelje mnogim Lavovima donosi finansijske izdatke koje nisu očekivali. Mogu imati poteškoća u komunikaciji sa klijentima, koji se stalno mogu žaliti i biti nezadovolji uslugom. Savet je da se naoružaju strpljenjem i da probaju da smireno odreaguju.

Ljubav

Na ljubavnom planu Lavovi se mogu čuti sa nekim do koga im je stalo, a sa kime nisu imali kontakt već neko vreme. Dobra nedelja za komunikaciju. Ne trebaju se libiti da kažu svoje namere pred partnerom.

Zdravlje

Naredna nedelja može doneti pojačanu nervozu i nesanicu.

DEVICA

Posao

U sledećoj nedelji mnoge Device će biti pretrpane poslovnim obavezama. Naručito u sredu i četvrtak može doći do totalnog haosa na poslu. Devicama će biti potrebna dobra organizovanost kako bi završile sve obaveze na vreme. Treba obratiti pažnju na trošenje novca i pravilno ga rasporediti.

Ljubav

Početkom nedelje Device mogu biti veoma radoznale. Neka nova osoba sa kojom poslovno sarađuju lako im može okupirati pažnju. Samo, treba obratiti pažnju jer je verovatno već zauzeta. One koje su u srećnim vezama očekuje mirna nedelja.

Zdravlje

Device mogu imati pad energije sredinom nedelje.

VAGA

Posao

Ova nedelja je dobra za sve pregovore. Uspeh će imati i svi koji sarađuju sa ženskim delom populacije. Jedino bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine novog materijala, lako se može dogoditi da roba nije dobroga kvaliteta. Kraj nedelje je veoma povoljan za finasije.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnoge Vage očekuje neko prijatno iznenađenje. Naručito one Vage koje su slobodne mogu dobiti dosta lepih komplimenata od suprotnog pola. Ako planirate neki romantični izlazak, iskoristite ovu subotu.

Zdravlje

Mnoge Vage mogu imati problema sa reproduktivnim organima.

ŠKORPIJA

Posao

Početak nedelje Škorpijama može doneti stres na poslu i povećanje obima posla. Treba voditi računa u komunikaciji sa svim vatrenim znacima jer lako može doći do sukoba u mišljenju. Oni koji su čekali odgovor u vezi sa novim poslom, mogu lako biti razočarani krajnjim ishodom.

Ljubav

Na ljubavnom planu u narednoj nedelji Škorpije lako može uhvatiti monotonija. Zbog toga imaće želju za nečim novim i zanimljivim. Slobodne Škorpije imaju šansu da se odlično provedu krajem ove nedelje, stoga bi svakako ovu priliku trebalo iskoristiti.

Zdravlje

Relativno dobro.

STRELAC

Posao

I u ovoj nedelji mnogi Strelčevi mogu imati uspeha u svim poslovima koji zahtevaju dobre komunikativne veštine. Takođe, oni koji se bave prodajom u bilo kom smislu, mogu imati uspeha u narednom periodu. Naročito povoljni dani su četvrtak i petak. Sredinom nedelje mnogi Strelčevi će dobiti nešto novca.

Ljubav

Na ljubavnom planu pomalo kilava nedelja za Strelčeve. Mnogi će biti okupirani poslom, stoga će to skrenuti pažnju sa emotivnih pitanja. Najbolju komunikaciju mogu ostvariti sa nekim u znaku Vage, Vodolije ili Ovna.

Zdravlje

Mogući problemi sa želudačnom kiselinom i gorušicom.

JARAC

Posao

Jarčeve u narednoj nedelji može očekivati prava konfuzija na poslu. Odnos sa kolegama će u većini slučajeva biti poprilično napet. Pred kraj sledeće nedelje nije poželjno trošiti novac na bespotrebne stvari, već sačekati nekoliko dana ako je moguće. Finansijska situacija se može popraviti onim Jarčevima koji ascedent imaju u vazdušnim znacima.

Ljubav

Na ljubavnom planu Jarčeve većinom očekuje mirna nedelja, bez većih problema. Oni koji imaju kontakt sa nekom osobom iz inostranstva u narednom periodu mogu produbiti komunikaciju. Slobodni Jarčevi bi trebalo da iskoristite četvrak i subotu ako žele da upoznaju nekoga novog.

Zdravlje

Sredinom nedelje može doći do pada imuniteta, shodno tome trebalo bi se čuvati prehlade.

VODOLIJA

Posao

Mnoge Vodolije mogu biti suočene sa zastojem u obavljanju posla. Naročito one čije zanimanje uključuje putovanja ili transport. Cela nedelja je poprilično kilava i sve ide sa zakašnjenjem. Nije povoljno započinjati neki novi projekat.

Ljubav

Na polju ljubavi mnoge Vodolije može mučiti sumnja i ljubomora u vezi sa partnerom. Nepoverenje i netrpeljivost će biti poprilično naglašena sredinom nedelje. Za vikend će se strasti malo smiriti, pa će se i međuljudski odnosi popraviti.

Zdravlje

Zdravlje bi trebalo biti dobro, osim za osobe koje imaju problema sa zubima.

RIBE

Posao

Naredna nedelja može doneti uspehe mnogim Ribama, ali samo u slučaju ako prate svoj instikt i intuiciju u donošenju odluka. Ne bi trebalo da dozvole da im se druge osobe mešaju u posao, naročito neko ko nije kompetentan da im daje savete.

Ljubav

Na ljubavnom planu nedelja pred nama za Ribe može biti pravi izazov. Pre svega što se partneri neće ponašati onako kako su one navikle. Problem može nastati oko finansijkih pitanja. Ribe koje su slobodne i imaju ascedent u nekim od zemljanih znakova, lako mogu upoznati partnera sa većom razlikom u godinama.

Zdravlje

Obratite pažnju na krvni pritisak.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori