Početak nedeje je pravo vreme da saznate svoje astro-aspekte i da spremni zaplovite u naredne dane.

OVAN

Posao

Na poslovnom planu Ovnovi u toku ove nedelje treba da obrate pažnju da završavaju svoje obaveze u zadatom vremenskom periodu jer u suprotnom mogu imati velikih problema sa nadređenima ili osobama sa kojima imaju poslovnu saradnju. Takođe bilo bi dobro ponovo pregledati sve papire jer mogu da se potkradu greške. Koncentracija nije na zavidnom nivou.

Ljubav

Ova nedelja slobodnim Ovnovima može dati priliku da upoznaju nekog novog preko prijatelja. Ali bi trebalo da budu oprezni sa tom osobom jer se vrlo lako može dogoditi da je neiskrena. Oni koji su zauzeti u toku naredne nedelje neka obrate pažnju na komunikaciju sa partnerom kako bi izbegli bespotrebne prepirke.

Zdravlje

Čuvajte se svih vrelih tečnosti jer su moguće opekline.

BIK

Posao

Nedelja pred Bikovima može doneti veoma dobre poslovne prilike, naročito onima koji imaju porodični biznis. Takođe ova nedelja donosi uspeh svima koji se bave ulepšavanjem ili bilo kojim poslom koji primarno za klijente ima pripadnice lepšeg pola. Mogući su i manji finansijski dobici.

Ljubav

Na ljubavnom planu nedelja pred Bikovima nije toliko sjajna jer ih partneri neće razumeti i vrlo lako može doći do konflikta. Partner se može žaliti kako mu se ne pruža dovoljno pažnje. Oni koji su slobodni, u toku naredne nedelje previše će biti okupirani poslovnim obavezama, pa neće toliko mariti da upoznaju nekoga.

Zdravlje

Mogući su problemi sa želucem i nadutošću.

BLIZANCI

Posao

Blizanci koji rade poslove koji uključuju komunikativne veštine ili trgovinu imaće uspeha i sve će im ići od ruke. Odličan period i za saradnju sa inostranstvom. Svi poslovi koji se obavljaju preko interneta će uroditi plodom. Samo treba obratiti pažnju na sitne detalje jer je moguća brzopletost.

Ljubav

Moguće su poteškoće na ljubavnom planu. Komunikacija sa partnerom neće biti na zavidnom nivou. Blizanci neće imati želju da se objašnjavaju nekome po stoti put. Nerviraće ih ljudi koji im crpe energiju svojim pesimističnim razmišljanjem i načinom života. Samci mogu očekivati neobavezno dopisivanje putem društvenih mreža.

Zdravlje

Nervoza i napetost će mučiti Blizance kroz celu nedelju, naručito u sredu i četvrtak.

RAK

Posao

Na poslovnom planu ova nedelja Rakovima donosi napetost i tenziju. Naručito treba obratiti pažnju na odnose sa kolegama. Mogući su konflikti sa pripadnicima vatrenih znakova Ovnom, Strelcem ili Lavom. Neslaganje u mišljenju može dodatno produbiti napetu atmosferu. Najviše treba obratiti pažnju u utorak i petak.

Ljubav

Odlična nedelja za sve Rakove koji su u emotivnim vezama. Nedelja bi trebalo da prođe mirno i prijatno. Naročito dobar dan je četvrtak. Oni koji su slobodni, krajem nedelje mogu očekivati iznenađenje od osobe koja im se dopada.

Zdravlje

Zdravlje bi trebalo da bude solidno. Jedino za vikend su moguće manje stomačne tegobe.

LAV

Posao

Ova nedelja je odlična za Lavove. Na poslovnom planu sve bi trebalo da prođe dobro. Naročito oni koji se bave finansijama mogu imati velikog uspeha. Lavovi koji traže posao neka iskoriste sredu i četvrtak da pošalju svoj CV. Takođe ova nedelja donosi uspeh za sve one koji su na fakultetu ili treba da polažu neke ispite.

Ljubav

Lavove u toku naredne nedelje očekuje dilema na ljubavnom planu. Mnogi će morati da se suoče sa ne tako prijatnom istinom. Imaće utisak da ih partneri ne shvataju na pravi način, i da ne mare dovoljno za njihova osećanja.

Zdravlje

Moguće su upale grla i blaže prehlade.

DEVICA

Posao

Mnoge Device će u narednoj nedelji morati da se suoče sa čekanjem. Sve stvari koje žele da završe će ići veoma sporo. Suočiće se sa neorganizovanošću svojih kolega. Veliki deo posla će morati same da odrade, bez ičije pomoći.

Ljubav

Na ljubavnom planu Device bi trebalo da spuste loptu i da probaju da ne idealizuju svoga partnera. Ako ga budu previše stiskale, prouzrokovaće samo kontraefekat. Zamisli koje su imale najverovatnije im se neće ostvariti. Pred sam kraj nedelje moguće je razočaranje.

Zdravlje

Device mogu mučiti bolovi u leđima i donjem delu kičme.

VAGA

Posao

Mnogi bi voleli da budu u znaku Vage sledeće nedelje jer će njima ići sve od ruke. Na poslovnom planu mogu dobiti odlične prilike. Sve svoje kreativne ideje bi trebalo da realizuju. Neka pokušaju da ostvare saradnju sa Blizancima ili Vodolijom. Odlična nedelja za učenje i prikupljane potrebnog znanja.

Ljubav

Nedelja pred nama je savršena za Vage. Mnoge očekuje puno sreće i lepih trenutaka. Vage koje su u braku duže vremena mogu biti poprilično iznenađenje prijatnim gestom svoga parntera. One slobodne sredinom nedelje mogu dobiti poziv za viđanje, na koje bi svakako trebalo da se odazovu.

Zdravlje

Odlično. Biće pune elana i pozitivne energije.

ŠKORPIJA

Posao

Mnogim pripadnicima ovoga znaka kolege se mogu mešati u posao. Sam početak nedelje donosi neprijatnu situaciju, koju će morati same da isprave. Ne bi bilo dobro trošiti previše novca u narednoj nedelji. Izbegavajte novčane transakcije i nepotrebne kupovine.

Ljubav

Previše očekivanja, a malo realizacije. Škorpije mogu imati potrebu da se osame, i da dobro promisle o partnerovom ponašanju. One koje su skoro započele vezu sredinom nedelje mogu očekivati neprijatno iznenađenje od partnera. Neke laži se slučajno mogu otkriti.

Zdravlje

Mogući su problemi sa pritiskom i malaksalost.

STRELAC

Posao

Strelčeve očekuje odlična nedelja. Svi koji se bave poslovima preko interneta mogu očekivati dobru zaradu. Odlična nedelja za oglašavanje i marketing. Strelčevi koji traše posao neka okušaju svoju sreću u inostranim kompanijama. Odlična nedelja za sve novčane transakcije.

Ljubav

Ako dobijete poziv za neko kraće putovanje, svakako na njega treba otići. Strelčevi će biti lepo raspoloženi, stoga će i na ljubavnom planu sve dobro funkcionisati. Oni koji su slobodni mogu dobiti priliku da izađu negde sa drušvom i da tako upoznaju potencijalnog partnera.

Zdravlje

Veoma dobro. Samo ne bi trebalo da preterujete sa visoko kaloričnom hranom.

VELIKI HOROSKOP ZA MART: Devicama sledi TAJNA AVANTURA samo ako ne iritiraju OVA TRI ZNAKA, ako ste Škorpija i imate OVOLIKO GODINA, očekuje vas veliki uspeh

Žena u OVOM ZNAKU je retko DIVNA i kvalitetna i vredi kao najskuplji DIJAMANT, ali je PAKLENO TEŠKO zavoleti je!

Za tri znaka mart je MESEC SREĆE: Device, obavezno obratite pažnju na OVAJ ZNAK, a Rakovi neka spreme pasoš!

JARAC

Posao

Jarčevi se mogu suočiti sa iznenadnim finansijskim gubicima. Novčana situacija nije preterano sjajna, pa imate utisak da vas je stislo sa svih strana. Dobro obratite pažnju u šta ulažete svoj novac. Nije povoljna nedelja za započinjanje novih poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Na ljubavnom planu mnoge Jarčeve očekuje monotonija i nezadovoljstvo. Pertneri se mogu ponašati hladno i nezainteresovano. Oni koji nisu u vezi u toku naredne nedelje se mogu osećati usamljeno i neraspoloženo.

Zdravlje

Čuvajte se poledice. Mogući su bolovi u kostima ili zubima.

VODOLIJA

Posao

Svi poslovi koji zahtevaju intelektualnu veštinu i te kako mogu uroditi plodom. Vodolijama se tokom naredne nedelje može pružiti savršena prilika da napreduju u poslu. Biće veoma aktivni i snalažljivi. Slaganje sa kolegama će biti dobro i produktivno.

Ljubav

Na ljubavnom planu verovatno neće biti nekih većih promena. Ova nedelja bi trebalo da bude mirna za Vodolije. Naročito se lepo mogu slagati sa vazdušnim i vodenim znacima. Vodolije koje imaju tajne veze trebalo bi da obrate pažnju, kako im se tajne ne bi otkrile.

Zdravlje

Krajem nedelje možete osećati iscrpljenost i pad energije.

RIBE

Posao

Na poslovnom planu sve Ribe koje se bave umetnošću, u bilo kom obliku, mogu imati uspeha. Na poslu sa nekim od kolega može lako doći do sukoba mišljenja. Tada je veoma važno ostati suzdržan jer protivnik neće birati ni reči, ni sredstva. Mogući su manji finansijski izdaci u okviru kuće i porodice.

Ljubav

Na ljubavnom planu Ribe očekuje lepa i romantična nedelja. One koje su tek ušle u novu vezu, biće prijatno izenađene gestom koji će im partner uputiti. Krajem nedelje mogu dobiti poziv koji su dugo čekale.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa probavom.

zena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori