Horoskop za vodoliju i ribe,mesecni i godisnji za 2017.

VODOLIJA-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
U prvom delu meseca više će vam na pameti biti posao I finansijska situacija, pa nećete imati baš mnogo vremena I posvećenosti prema voljenoj osobi. Dolaziće do povremenih čarki, ali će se one uglavnom završavati isto tako naglo kao što su I započele. Tokom drugog dela marta, vi I partner već funkcionišete mnogo bolje – nekako ste na istim talasnim dužinama, lako se uklapate, lako dogovarate I ovo za vas dvoje baš može biti jedan lep I životnim zadovoljstvima ispunjen period. Čak se I strasti mogu obnoviti I biti kao na početku vašeg odnosa, što će se naročito primetiti u poslednjoj dekadi meseca. Ako ste slobodni – pred vama je još jedan mesec kada ćete moći da birate na koju ćete stranu, jer će minimum dve osobe biti u vašoj blizini. Sam početak meseca donosi prvu šansu, onda tokom druge dekade možete obnoviti jedan emotivni kontakt, I imate još jednu ljubavnu priliku tokom treće dekade marta. U prevodu – kako god se okrenuli – nekako na ljubav nalećete, samo u različitim oblicima! Vi izaberite šta vam srcu drago…

Posao
Venera ide retrogradno kroz vaše polje komunikacije, dogovora, kraćih putovanja tokom celog meseca marta, pa je izvesno da ćete u ovim segmentima morati više da uložite sebe I potrudite se da sve obavite na vreme, kvalitetno kao I do sada. Izvesno je da ćete neke situacije morati da ponavljate, da se vraćate na ono što niste dovršili, ali generalno – čak I uz ove teškoće, bićete prilično zadovoljni saldom na kraju meseca. U drugom delu marta očekujte promenljiv tempo dešavanja. Čas ćete biti u punoj brzini, čas ćete silom prilika morati da stajete I da zaobilazite prepreke koje će se pojavljivati. U finansijskom segmentu dosta solidna situacija, ali poslednja dekada marta može doneti neočekivane, veće troškove.

Zdravlje
U potpunosti ste se probudili I nemate nameru da sada stanete. Vrlo je pohvalno što su mnogi od vas okrenuti nekom zdravijem režimu ishrane, što ste u pokretu I što se trudite da zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Generalno gledano – ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema tokom ovog perioda.

 

RIBE-MESECNI HOROSKOP ZA MART
Ljubav
U prvom delu meseca kod vas je naročito naglašena emotivnost I potreba da vaše emotivne relacije budu stabilne I da se u njima osećate sigurno, zaštićeno, voljeno. Partner će se, na svoj način, truditi da vam izađe u susret I pruži vam svu pažnju koju zaslužujete. Koliko ćete vi biti zadovoljni, to je već druga stvar, ali nećete moći da poreknete da se sve između vas dvoje odvija prilično korektno. U drugom delu meseca voljena osoba je više okrenuta sebi, što vam I neće naročito prijati. Druga strana će doduše, pokazivati I dalje pažnju, ali to će biti daleko od onoga što je vama potrebno, što može povremeno dovoditi do rasprava, naročito tokom treće dekade marta. Konkretno u tom periodu, nemojte baš “terati mak na konac”, jer to može dovesti do prilično burnih svađa. Ukoliko ste slobodni, ni vas ne može “zaobići” uticaj retrogradne Venere, pa očekujte od druge dekade marta ozbiljniji kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Ako pretenzija prema prošlosti nemate I želite nešto potpuno novo, onda obratite pažnju na poslovni segment – odatle vam ide jedna dosta zanimljiva emotivna priča…

Posao
Naglašeno polje ličnosti tokom prvog dela meseca ide vam u prilog, pa se potrudite da u tom periodu uradite sve ono što je u vašoj moći, jer možete izbiti u prvi plan. Polje posla je prikazano kao dosta aktivno, što govori da će Ribe uspeti da se u ovom mesecu izbore za neke pozicije ili projekte koje dugo priželjkuju. Pošto se Venera vraća unazad kroz vaše polje posla I novca, naročito na ovo drugo obratite pažnju – vodite računa kada su investicije u pitanju, a pripremite se da može doći I do odlaganja kada je naplata potraživanja u pitanju. Računajte na nešto lošije odnose sa saradnicima tokom treće dekade meseca.

Zdravlje
Za divno čudo – pratiće vas dosta dobra zdravstvena situacija tokom celog meseca. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste ishrana, I počnite da razmišljate o promenama u životnim navikama – usvojite one koje su dobre po vas, a nekih se konačno odrecite za sva vremena.

 

VODOLIJA-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017.
Vodolije u 2017. mogu da očekuju pozitivne i trajne rezultate svog truda. U oktobru posebno vodite računa i ne oslanjajte se na sreću kako ne biste pogrešili u procenama.

Posao: Vaša kreativnost i želja za uvođenjem inovacija u posao će konačno uroditi plodom. Ipak, nemojte poleteti, ostanite hladne glave kako biste mogli da razmišljate i o nekim budućim uspesima.

Ljubav (zauzeti): Jako lepa godina za Vodolije i njihove partnere. Napretci u vezi će se naročito osetiti krajem februara, početkom marta, a zatim krajem avgusta i krajem septembra.

Ljubav (sami): Neće vam nedostajati flerta i udvaranja suprotnog pola. Uživaćete u tome, iako nećete u potpunosti biti spremni da započnete nešto ozbiljno.

Zdravlje: Pretežno ćete biti u formi i bez zdravstvenih problema. U poslednjoj trećini godine bi moglo doći do pada imuniteta.

Novac: Uživaćete i trošiti čak možda i više nego što imate. Vodite računa, jer ćete početkom zime bez pogovora morati da platite dugove.

 

RIBE-GODISNJI HOROSKOP ZA 2017.
2017. godina će biti dosta mirnija i sporija u odnosu na 2016. Vi ćete biti dosta racionalniji i za razliku do sada ćete više misliti glavom, a manje se oslanjati na intuiciju.

Posao: Bićete izuzetno vredni i posvećeni, što će krajem godine rezultirati novim poslovnim prilikama.

Ljubav (zauzeti): Iako će nastupiti period monotonije, nemojte odustajati. Neka vam ne bude teško da vi budete ti koji će pokrenuti partnera i osvežiti odnos koji je postao rutina iako u njemu još uvek ima mnogo ljubavi i poštovanja.

Ljubav (slobodni): Treba će vam vremena da rasčistite sami sa sobom. Zato ćete, dok se to ne desi, slati pogrešne znake i zbog toga će vam biti teško da uđete u ozbiljniju komunikaciju sa nekim ko vam se možda dopada. Pred kraj godine ćete postaji jasniji i hrabriji.

Zdravlje: Kako biste oterali negativnu energiju, predlažemo vam da razmislite o jogi koja pored tela jača i duh i zbog koje ćete se osećati potpuno zen.

Novac: Uspevaćete da kontrolišete potrebu za raznoraznim hirovima koji zahtevaju dosta novca, te ćete tako uspeti da sačuvate svoj džep.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori