Stoga će vas malo zbunjivati osjetljivost partnera. Mnogi će rado ostajati kod kuće i uživati u ugodnom ozračju vlastitog doma udvoje.

OVAN Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikoga boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak dijeliti osmijeh. Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

BIK Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je netipično za njih, zanemarit će realnost. No bit će im lijepo. Udvarat ćete osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

 BLIZANCI Shvatit ćete da nemate kamo i da treba prihvatiti stanje kakvo jest. Bit će to zrela odluka s kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

RAK Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mjestu. Bit će vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije povjerenje, ali će vas to u isto vrijeme i obvezati. Računajte s tim.

 LAV Uspjet ćete se opustiti od malih ljubavnih briga. Vratit ćete vedrinu u svoje osobne odnose.

Vaš ljubavni život nastavit će se razvijati na vrlo lijep način. To će vas motivirati na još više aktivnosti.

DJEVICA Gotovo je sigurno da ćete ovih dana pretjerivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bit ćete preosjetljivi. Također biste mogli potrošiti nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo.

VAGA Napokon ćete naći prave riječi kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci uspješno udvaraju. Netko od članova vaše bliže obitelji zahtijevati će vašu pažnju. Potrudite se biti pri ruci.

 ŠKORPION Najbolje ćete se osjećati u vlastitom domu i društvu drage vam osobe. Većini vas ovih se dana neće dati izlaziti. Uživanja u društvu voljene osobe uspješno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

STRIJELAC Vaše ljubavno samopouzdanje bit će na zavidnoj razini. Stoga će vas malo zbunjivati osjetljivost partnera. Mnogi će rado ostajati kod kuće i uživati u ugodnom ozračju vlastitog doma udvoje.

JARAC Bit ćete uporni u izražavanju svojih ideala. Neki bi mogli s istim zatupiti. Odrecite se savršenstva. Vaše emocije isplivat će na površinu. Neki će se tada zateći u izlasku ili će biti povezani s mladim osobama.

VODENJAK Odnos s jednom osobom s posla mogao sazrijeti do razine zbližavanja. Budite taktični u ponašanju i izražavanju, te ne reagirajte u trenutku. Prvo promislite, a onda recite. Ako tako postupite, sve će na kraju ispasti dobro.

RIBE Vaši osobni odnosi u ovom periodu bit će u osjetljivoj fazi kad ćete trebati pokazati toleranciju. Oni koji ovih dana budu u dobroj namjeri pokušali povezati svoju najdražu osobu sa svojim prijateljima trebat će se dosta potruditi...

lovesensa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori