Pročitajte u nastavku šta to vas krasi i čini posebnim, pa provjerite ima li tu istine. I da, baš zbog tih vaših karakteristika svi su ljubomorni na vas! Zar nije dobar osjećaj znati da i vas neko gleda sa zavišću?

Ovnovi su šarmantni, avanturisti, željni zabave i nije im problem da privlače pažnju i upoznaju gomilu novih ljudi. Oni su tako uzbudljivi i zanimljivi, imaju neopisivu energiju i sa njima vam nikada nije dosadno. A ovo se ne može reći sa mnogo znakova u horoskopu.

 Bikovi su jaki individualci i njih mnogo ne tangira šta drugi misle o njima. Oni su sami protiv svih, jaki, odvažni i ne čekaju dozvolu ni od koga.

Blizanci su kreativni, originalni i, što je odlično, umiju da prodaju tu svoju inovativnu ideju! Šarmantni, pozitivni, “svetli”… Svi žele da budu u njihovom društvu!

Rakovi će vas voljeti tako duboko, tako jako, tako bezuslovno da je to prosto nevjerovatno! Rakovi su jako osjećajni i odlični su prijatelji i podrška koja će vam sigurno nekada trebati. Na njih uvijek možete da se oslonite. Doslovno uvijek.

Na Lavove su svi ljubomorni zbog njihove samouvjerenosti, energije, spremnosti na rad i trud i na to što nikada ne daju na sebe. Oni uvijek dobiju sve što žele jer – to i traže! Bez pardona.

Niko ne umije da riješi problem kao što to umije da uradi Djevica. Jako inteligentne, racionalne i pronicljive, njih svi žele u svom timu. Ovaj znak je i majstor u sređivanju, organizovanju i planiranju, što mnogima kao osobina nedostaje.

Vage su jako druželjubive i imaju mnogo prijatelja. I to dobrih. Šarmantne i neodoljive, one su pravi “partneri” za zabavu i uživanje.

Škorpije su energične, strastvene, harizmatične i na njihovu pojavu niko ne ostaje ravnodušan. Svi bi željeli da imaju taj sjaj u očima i volju da se bore za ono što žele.

Strijelci su tako zabavni! Nevjerovatno je koliko su pozitivni i smiješni u pozitivnom smislu.

Jarac je, kao i Lav, znak koji ne da na sebe i jasno zahtijeva ono što želi. Ove njegove osobine se mogu protumačiti i kao negativne i zbog njih vam nekada može biti neprijatno, ali zapravo, ko ne bi želio da bude tako jak?

Glavni adut Vodolija zbog kojih su svi ljubomorni na njih je njihova brižnost. Njima je uvijek stalo do nečega i uvijek će htjeti da vam pomognu i učine nešto za vas.

Ribe možda djeluju kao stidljive, mirne i povučene, ali se u njihovim glavama dešavaju čuda kojima ćete tako, samo odjednom, biti izložene i – oduševljene! Ribe su kreativne i prosto – umjetnici, u svakom smislu te riječi...

24časa.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori