Zauzeti su pozitivni toliko da tu energiju prenose partneru pa sve funkcioniše bolje nego inače.

Ovan
Napet razgovor među partnerima može izazvati međusobno optuživanje zbog neozbiljnosti i nestabilnost. Slobodni Ovnovi pate za bliskošću, ali ništa ne čine po tom pitanju.

Bik
I za slobodne i za zauzete Bikove ovo će biti malo lakši vikend. Pleniće duhovitošću i opuštenijim pristupom sa kim god da uđu u razgovor.

Blizanci
Slobodni Blizanci  tokom vikenda ne haju ni za šta, pa tako mogu da propuste šansu za strastvenu avanturu o kojoj maštaju. Zauzeti su pozitivni toliko da tu energiju prenose partneru pa sve funkcioniše bolje nego inače.

Rak
Slobodni Rakovi su se povukli iz društvenog života i trenutno im niko ne prija, pa bi bilo dobro da se pozabave unutrašnjim emotivnim lomovima. Zauzete očekuje vikend tokom kog žele da se povuku sa partnerom od svih i da uživaju na miru.

Lavovi
Slobodni Lavovi ne znaju ni šta žele, ali im zvezdani upliv tokom vikenda olakšava situaciju tako da uopšte ni ne razmišljaju o tome. Zauzeti pripadnici znaka žele da prodrmaju vezu nekim iznenađenjem.

Devica
Tokom vikenda želite da budete u centru pažnje partneru ili nekome ko vam se dopada. Vrlo dramatično to radite pa možete izazvati i neke konflikte.

Vaga
Velike su šanse da vam planove omete neka treća strana, a vama se ni ne ide nigde. Opustite se uz partnera i malo mu popustite.

Škorpija
Bićete u centru pažanje iako ne biste to voleli. Opterećenje poslom zamenite nekim udovoljavanjem sebi, sa partnerom ili bez njega.

Strelac
Zato što želite sve na brzinu i odmah potencijalno upadate u sukom s partnerom. Dramatično branite svoju poziciju dok on/ona žele da se distanciraju od vas.

Jarac
Očekuje vas dinamičan vikend, imate dosta planova i očekivanja. Umor će vas sprečiti da se  opustite sa partnerom skroz.

Vodolija
Neki iznenadni susret ili poziv će vam preokrenuti sve planove, ali ćete uprkos tome uživati. Ako bude poziv iz prošlosti, ne reagujte.

Ribe
Neki prijatelj vas „ispaljuje“ i to vas tera da se opet povučete opet u sebe. Bez obzira koliko lepo izgledali vi se osećate grozno i na taj način terate partnera ili simpatiju od sebe.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori