Ukoliko su u pitanju neke svađe i razmirice, pokušajte da se osuđujete nikoga.

Ovan
Iscrpljeni ste i to se sada odražava na svim poljima. Potrebno vam je da usporite i posvetite se samo sebi.

Bik
Nečije reči mogu da vas povrede danas baš jako. Nemojte ulaziti u tu raspravu i isterivanje istine na videlo jer ćete samo pogoršati situaciju.

Blizanci
Danas ste svadljivi i ništa vam ne ide od ruke. Prva osoba koja je na meti je partner ili neki težak klijent. Bilo bi dobro da izbacite negativnu energiju kroz neku fizičku akttivnost.

Rak
Rastrzani ste između prošlosti i budućnosti, ne znate kuda biste pa vam je danas baš teško. Odlučite se ipak za budućnost jer je vreme da se krene dalje.

Lav
U fokusu su vam novac i zarada. Rešeni ste da dovedete finansije u neki red, dok partner izbegava odgovornost što vas sve više nervira.

Devica
Na krako ćete imati potrebu da se sklonite od simpatije ili partnera jer morate da se saberete i samostalno razmislite o svemu. Ukoliko su u pitanju neke svađe i razmirice, pokušajte da se osuđujete nikoga.

Vaga
Po ko zna koji put imate potrebu da se povučete izvan domašaja svih, ali vam to nikako nije preporučljivo. Život na relaciji između kuće i posla vas psihički iscrpljuje.

Škorpija
Vaša trenutna tema jesu odnosi, ali ne svi. Bežite od priče o partnerstvu i to će vas sada stići, morate da se izjasnite.

Strelac
Otvaraju vam se mnoge nove poslovne mogućnosti koje mogu da vam poboljšaju status. Ovo će vas sigurno poboljšati samopouzdanje i doneti nove ideje.

Jarac
Imate nekoliko rešenja za poslovne i sve dnevne aktivnost, samo vam je potrebno da napravite bolju organizaciju svega. Dobićete neke vesti vezane za nekog kolegu.

Vodolija
Ostvarujete neke nove kontakte, ali se spremate i na kraći put. Vreme je da kažete ono što osećate bez zadrške.

Ribe
Sada vam je intuicija na najvišem nivou i nemojte da je zanemarujete. Pažnju preusmerite na partnera ili simpatiju.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori