Neki prijatelji vam kvare planove i čine vas nervoznim.

Ovan
Danas je sve u znaku komunikacije, dobre ili loše. Neko želi da vam stavi do znanja da je povređen vašim rečima, ali to ne čini direktno.

Bik
Pre nego što pristanete na nov dogovor zbog kog ćete profitirati, dobro razmislite o uslovima i vašim mogućnostima. Preemotvini i burni razgovor će obeležiti dan.

Blizanci
Nove mogućnosti kao i entuzijazam će obeležiti vas dan. istupate u prvi plan na svim poljima, specijalno partnerskim i to značajno menja situaciju.

Rak
Propuštate priliku da obratite pažnju na opcije koje vam se uporno nude. Ne očajavajte zbog loše ljubavne situacije, ubrzo stižu promene.

Lav
Novi kontakti, nove prilike i nova lica koja će biti oduševljena vašim poslom i načinom koji ga radite. Ne napdajte partnera bez razloga.

Devica
Pojavljuju se odlične prilike na poslu ili pregovorima pa ne propustite priliku. Neki prijatelji vam kvare planove i čine vas nervoznim.

Vaga
Pomirite se sa činjenicom da ne možete odmah da ispunite planove koje ste zacrtali. Posao se udvostručuje pa se fokusirajte na to.

Škorpija
Ukoliko niste sigurni kakvo je stanje unutar vaše veze, porazgovarajte sa partnerom/partnerkom. Obavezno razgovarajte o zajedničkim planovima.

Strelac
Takmičite se sa partnerom i to nije baš najbolja opcija za vezu. Oni slobodni mogu ući u nestabilan odnos.

Jarac
Sigurnost vam pruža to što znate sve o svom zdravlju, konačno. Pokušajte da se ne naprežete preterano zbog posla.

Vodolija
Nalet kreativnost će biti produktivan samo ako ga utrošite na neke nove poslove i ljude. Flertovanje je dominantno ovogog dana.

Ribe
Mogući su razgovori o preseljenju ili preuređenju životnog prostora. Za sada, sve zadržite na površnom nivou bez preteranih obećanja.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori