Finansije su osrednje, ne očekujte puno od poslodavca, a ako niste u radnom odnosu, potražite posao u domenu zabave i usluge.

Ovan
Nadolazeća nedelja Ovnovima nudi dosta pozitivniju atmosferu nego pre. Neka problematika vezana za partnerske odnose dobija epilog i samo je bitno da se ne dosnose nagle i impulsivne odluke. Atmosfera na poslu je u usponu i konačno možete da predahnete po pitanju brige. Troškovi iskaču sa svih strana, ali ćete uspeti da se snađete.
Dali ste sebi oduška sa opuštanjem, pa je vreme da povratite disciplinu u svojim dnevnim rutinama.

Bik
Imate utisak da se sve zaustavlja, pa se nervirate. Biće poprilično turbulentno na polju partnerstva, nesporazumi i strastveni izlivi neće prestati. Slobodni su zainteresovani za osobu koja i nije najiskrenija. Poslovna atmosfera stagnira, ali i niste zabrinuti, verujete da će doći sve na svoje. Finansije su osrednje, ne očekujte puno od poslodavca, a ako niste u radnom odnosu, potražite posao u domenu zabave i usluge.
Moguće su infekcije disajnih organa.

Blizanci
Namate strpljenja ni za sebe ni za druge. Komunikacija sa najbližom okolinom je na ivici, pa vam je potrebno da se udaljite od svega i svih. Na poslu, takođe, lako gubite živce. Zainteresovani ste za lakšu zabavu, pa namećete partneru površniji odnos, što
može da izazove niz rasprava. Slobodni će imati prilika za interesantne susrete od kojih ne bi trebalo da očekuju mnogo. Finansijska situacija je stabilnija.
Manjak vitamina i minerala stvara niz zdravstvenih tegoba.

Rak
Konačno preuzimate inicijativu u poslu i želite da date sve od sebe. Mogući su neki novi poslovni kontakti, a mnogi će zatražiti od vas savete. Partner traži mnogo više nego što mu dajete, što može biti uzrok tenzija. Slobodnima se javlja neko iz prošlosti ko se postavlja prijateljski. Nova pristiže odjednom i to od ženskih osoba.
Smanjite slatkiše i sokove.

Lav
Ovaj period vas tera da štedite, kako novac tako i svoje telo. Odnosi sa drugima su puni naboja i kroz to se rađaju neke nove ideje iz kojih proističu planovi. Maštate o domu pored neke vode ili planirate već sad odmora na nekom udaljenom mestu. Ne donosite ishitrene odluke u vezi sa poslom, sačekajte sledeću nedelju.

Devica
Euforija zbog posla ne jenjava, a sve je pod uticajem pozitivnih vibracija. Potrebno je da budete objektivni i čvrsto na zemlji po pitanju odabira saradnika. Zauzeti su spremni na kompromise, iako su svađe skoro svakodnevne. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku da upoznaju nekog novog. Zdravlje je rovito i skloni ste raznim infekcijama.

Vaga
Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Potrebno vam je više odmora jer se suviše forisrate. Partnerski odnosi vam unose nemir, i pomalo zadovoljstva, pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe prevelike i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

Škorpija
Početkom nedelje bi trebalo da se pripazite nekih naglih i besnih ispada, specijalno u partnerskim odnosima. Drugi deo sedmice donosi neko olakšanjena poslu, ali nove ideje. Generalno će se situacija menjati, u vašu korist. Na polju zdravlja bi trebalo
obratiti pažnju na krvnu sliku. Ako ste raspoloženi da šaljete dvostruke signale nekome ili niste definiticno sigurni šta da radite, pokušajte da se ne izjašnjavate još.

Strelac
Preumorni ste i skoro da nemate vremena za odmor. Bez obzira da li ste u vezi tokom nedelje ćete vući sve na svoju stranu i borićete se protiv partnerove ljubomore. Slobodni će imati iznenadni napad strasti sa osobom koja drugačija od svih do sada. Malo ste rasterećeniji u poslu. Muči vas želudac.

Jarac
Bićete zaneseni nekom situacijom koja se tiče vaših planova, samo pazite da sve ima realne osnove jer u suprotnom čeka vas veliko razočarenje. Ne borite se protiv autoriteta toliko jako, možete istrpeti veoma teške posledice, neki čak i otkaz. Tokom cele nedelje nećete imati želju za izlascima i druženjem, a bilo bi dobro da pripazite na unos slatkiša.

Vodolija
Pošto ste vođeni ambicijom koji god da je segment života u pitanja, pa kada uletite u svoju mašinu zaboravite na sve drugo. Ove nedelje ćete morati ozbiljnije da pristupite temi intimnosti sa partnerom i da raspravite koliko ste spremni da se investirate u
odnos na dalje. Izađite iz zone komfora konačno i spustite kriterijume.
Posao je u redu, pazite na kičmu.

Ribe
Šuška se na poslu da vam sledi unapređenje, a sa svih strana stižu pohvale. Partner želi sve samo po svom i to vas baš nervira. Potrebno vam je da se bavite nečim kreativnim, a ostaje vam malo slobodnog vremena.Slobodni pripadnic znaka privlače neobične simpatije. Muči vas probava.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori