Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Ovan
Ovog vikenda razgovarate iskreno i otvrate se pred partnerom ili simpatijom. Ne plašite se da kažete šta mislite i osećate, ma koliko šokantno vaše reči zvučale.

Bik
Moguće su svađe sa partnerom zbog jakih tenzija koje kulminiraju baš za vikend. Ukoliko ste slobodni očekujte mogućnost za prolaznu avanturu.

Blizanci
Kod vas je sve vreme klackalica između neophodne slobode i potrebe za apsolutnim prepuštanjem u odnosu. Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Rak
Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite neki sukob koji se vuče danima onda ni nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta bi od sebe, a to stvara samo negativnosti kada su veze u pitanju.

Lav
Posvetite se vašem ljubavnom životu i uključite strast. Pokušali ste da cenzurišete svoje ponašanje, a ne shvatate da tako sebi samo oduzimate energiju.

Devica
Šta god da radite ili planirate tokom vikenda potrudite se da bude u realnim granicama. Neke situacije u vezi sa ljubavnim odnosima mogu da vas povuku da obećavate i više nego što bi trebalo.

Vaga
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Škorpija
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Strelac
Tokom ovog vikenda bi trebalo da bude malo lakše i harmoničnije. Iznenadite partnera ili simpatiju nekim neobičlnim izlaskom.

Jarac
Previše kritikujte sebe i opterećujete. Potrebno vam je da se osamite i odmorite od svih događaja u proteklih par dana.

Vodolija
Vikend je idealan potpuno prepuštanje uživanju i odmoru bez opterećenja. Ukoliko izlazite negde pazite da ne rpeterate sa alkoholom.

Ribe
Ne nudite se kao ispomoć bilo kome, specijalno ne partneru. Pokušajte da suzbijete potrebu da se gurate svuda kao rame za plakanje.

superžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori