Razmislite o gorućim prioritetima i bacite se na rešavanje problema.

Ovan 
Danas će vam faliti energije za posao i svakodnevne aktivnosti, a kako to inače biva, svima ćete biti potrebni. Postavite jasne granice i budite sebi na prvom mestu.

Bik
Jedan dan vam sve krene, drugi sve ode nizbrdo. Ovaj dan će biti nešto između, a najviše će vam zasmetati to što ne možete da nađete pet minuta za sebe.

Blizanci
Imate osećaj da niko ne može da vam pomogne kada vam je to potrebno. Pritisnuti ste jako na poslu, a ni kod kuće nemate uslova za odmor.

Rak
Malo ste prešli granicu ukusa u imuplsivnim reakcijama. Ovo se značajno odrazilo na partnerske i one najbliže odnose, pa ćete morati da se izvinjavate.

Lav
Potrebno vam je žešće pomeranje na ljubavnom planu i dosta vas frustrira to što je to malo moguće. Ne trođite energiju na situacije koje su trenutno nerešive.

Devica
Izmorio vas je posao pa sada želite da budete bez obaveza, bar neko vreme. Želite da provedete neko vreme kraj vode.

Vaga
Usmereni ste ka cilju i ništa vas drugo ne zanima. Guše vas odnosi sa najbližom okolinom, pa ne bi bilo loše da se malo udaljite.

Škorpija
Ne razmišljajte o pogrešnim potezama i odlukama, nemate ništa od toga. Razmislite o gorućim prioritetima i bacite se na rešavanje problema.

Strelac
Danas imate potrebu da namećete svoje mišljenje i da objasnite kako ste u pravu. Mnogima se ovo neće dopasti, specijalno partneru.

Jarac
Pokušajte da ne krivite sebe zbog tuđih odluka. Zauzmite poziciju neutralne osobe koja samo ima mišljenje i ništa više.

Vodolija
Teško vam je da se opustite skroz, pa ne forsirajte sebe mnogo. Osetljivi ste po pitanju želja i mogućnosti, pa vama lako pada raspoloženje.

Ribe
Želite da znate na čemu ste u partnerskim odnosima, ali to neće biti moguće odmah. Previše se povlačite i ćutite.

ženskikutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori