Slobodni bi trebalo da se više kreću u društvu. Počnite sa vraćanjem dugova.

Ovan
Ukoliko nastavite da se postavljate kao žrtva u bilo kojoj situaciji stvorićete oko sebe mnogo neprijatelja. Prihvatite okolnosti takve kakve su i pravite lagano planove. Partner je trenutno opsednut sobom što vas dosta nervira. Pokušajte da ne započinjete rasprave bar do kraja nedelje. Trudite se da smanjite troškove jer nećete imati velike prilive. Moguće su glavobolje.

Bik
Partner postaje otvoreniji i nežniji, a vas to zbunjuje. Sredinom nedelje izađite na romantični sastanak. Na poslu vodite bitne razgovore o vašem unapređenju, ali ono nikako da postane zvanično. Novac vam fali non stop, ali strpite se, uskoro se situacija smiruje. Smanjite unos šećera.

Blizanac
Radite na svemu što mislite da će vam biti korisno, specijalno ono vezano za posao. Pronađite vremena za opuštanje uz neki lakši sadržaj, mnogo ste opterećeni poslom i problemima na istom. Partnerski odnosi su dobili neki ton ozbiljnosti koja vam je nelagodna. Slobodni bi trebalo da se više kreću u društvu. Počnite sa vraćanjem dugova.
Svakodnevne rutine utiču na kvalitet zdravlja.

Rak
Od partnera i svih ljubavnih problema ćete bežati, a sve ćete rešavati nekim manje bitnim aktivnostima. Mnogi će se zatrpati poslom koji im trenutno ide od ruke. Mogući su stresovi zbog unutrašnjih nemira i strahova koji su direktno povezani sa ljubavnim odnosima. Trenutno odmor i san trpe zbog umora i briga. Novac je trenutno moguć samo od nekog posla sa strane, a ulaganja nisu preporučljiva.

Lav
S jedne strane ste pozitivni i smatrate da će se sve rešiti, a sa druge strane strepite. Na poslu vam se čini da bi trebalo da se sklonite na kratko, i to trebalo bi to da učinite. Partnerski odnosi variraju, od teške opsesije do poprilične distance. Dosta je uobičajeno je sve, samo morate da postavite jasnije granice. Ne brinite za finansije, samo pripazite na pravilnu ishranu.

Devica
Imate osećaj da možete mnogo i to već na samom startu nedelje. Iskoristite to bez nekih velikih odlaganja, a ostatak nedelje smanjite radnu energiju na pola. Potrebno vam je više odmora jer se suviše forisrate. Partnerski odnosi vam unose nemir, i pomalo zadovoljstva, pa bi bilo dobro da porazgovarate sa sobom na ovu temu i budete iskreni. Finansije su u minusu, dok su vam potrebe prevelike i prevazilaze trenutno vaše mogućnosti.

Vaga
Sledećih nedelju dana će biti obojeno pozitivnim emocijama. Koliko god bilo teško u prethodnom periodu, vaše požrtvovanje na poslu se vidi. Ako ste zauzeti preuzmite inicijativu po pitanju svega što želite, a ovi slobodni bi trebalo više da se prepuste strastima. Finansije se poboljšavaju, a moguće su prolazne glavobolje.

Škorpija
Ove nedelje ćete napraviti proboj na temu komunikacije, pa će iz vas nekontrolisano izlaziti svašta. Malo vas muči nestrpljenje i to se odražava na brzopletost na poslu. Partner vas u tišini posmatra i prati vaše poteze, nemojte da je/ga lažete nipošto. Slobdne Škorpije flertuju i to otvoreno.
Pripazite se povrede mišića i nogu.

Strelac
Bićete zaneseni nekom situacijom koja se tiče vaših planova, samo pazite da sve ima realne osnove jer u suprotnom čeka vas veliko razočarenje. Ne borite se protiv autoriteta toliko jako, možete istrepeti veoma teške posledice, neki čak i otkaz. Tokom cele nedelje nećete imati želju za izlascima i druženjem, a bilo bi dobro da pripazite na unos slatkiša.

Jarac
Kraj nedelje je bitan za sve pripadnike ovog znaka. Neminovan je skok koji se odnosi na karijeru, ali ono bitnije što će vas namučiti je partner i veze. Neko će pokušati iz prošlosti da vam se vrati na pomalo nagao i grub način. Zauzete očekuje konača odluka u vezi sa promenom statusa, bilo da je brak ili raskid u pitanju.
Nervozni ste.

Vodolija
Ove nedelje ili će vam sve krenuti na bolje ili ćete morati da sve što se započeli i zamislili vratite na početak. Moguće su nesuglasice sa partnerom ili simpatijom, a neki pripadnici ovog znaka namerno nerviraju osobe koji im se dopadaju.
Hronični zdravstveni problemi idu pod ruku sa vašim manjkom discipline.

Ribe
Ove nedelje će biti u fokusu sva vaša planiranja. Neki će dobiti ponudu za usavršavanje, a oni koji još studiraju dobijaju potencijalno rok do kada moraju da završe sve. Romantizujete neke odnose, a zapravo šetate u magli i ne vidite sve jasno.
Pazite na količinu tečnosti koju unosite.

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori