Vreme provedite u uživanju i opuštanju, potrebno vam je.

Ovan
Naglašeno je promenljivo raspoloženje što dovodi do dimaničnijih odnosa. Tražite najlakši izlaz kroz zabavu i malo opušteniju atmosferu, a ovaj vikend je pravo vreme za to.

Bik
Hedonizam neće biti doveden u pitanje, već ćete se prepustiti njemu kao da nemate briga. Briga zbog novca pojačava vašu potebu da se bacite na bezbrižna uživanja.

Blizanci
Morate da uhvatite ovaj poslednji talas i da izabcite sve iz sebe. Osećate se tromo i umorno, a to je sve zbog stresa koji se skupljao neko vreme.

Rak
Važno je da prihvatite da vi birate kako ćete se osećati i šta naspram toga možete da učinite. Zahtevate pažnju od svih, što neke nervira.

Lav
Postoji mogućnost da vam se pojave neke stare priče sa kojim mislite da ste završili već. Nisu vam emocije usklađene sa rečima.

Devica
Budite potpuno iskreni sa sobom i ne sakrivajte se pred mnoštvom emocija. Vreme je da se oslobodite svojih starih i loših navika.

Vaga
Ovaj period nije nikako predviđen  za Vagina diplomatska rešenja. Zanemarite formu i pratite intuiciju, morate da raizikujete ovaj put.

Škorpija
Nepovreljivošću ne dobijate ništa, samo dodatnu nervozu i strah. Neko će vam podići rapoloženje, a uz to će biti i nekih povoljnih vesti.

Strelac
Potrebno vam je da se osećate zaštićeno što ćete tokom vikenda imati i priliku da osetite. Mnogi žele nešto da vam dokažu i pokažu, a vama nije do toga.

Jarac
Potrebno je da prihvatite sve što mora da se prihvati. Vi znate koje je rešenje za trenutnu situaciju, smao tvrdoglavo ne odstupate od negativnih misli.

Vodolija
Sigurno da neće biti dosadno,samo je na snazi alarm i upozorenje zbog potencijalnih svađa sa onima koji budu nametali svoj ego i potrebe. Vreme provedite u uživanju i opuštanju, potrebno vam je.

Ribe
Mnogo akcije i priče, ali još uvek bez većih realizacija. Ovo se odnosi na sve i posao i odnose. Teško vam je da ispratite sve, pa usporavate namerno.

superžena.b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori