Bićete poprilično iscrpljeni i razdražljivi kako dan odmiče.

Ovan
Danas ste svadljivi i pošto poto namećete svoje potrebe sebično, onako kako inače radite. Pazite se u saobraćaju.

Bik
Emotivna nestabilnost i briga o tome šta će ko reći na vaše odluke obeležiće ovaj dan. Biće svega, od agresije i svađe do privlačnosti i zahlađenja u ljubavnim odnosima.

Blizanci
Ne okolišajte mnogo već reagujte direktno bez mnogo okolišanja. Bićete poprilično iscrpljeni i razdražljivi kako dan odmiče.

Rak
Zatrpavanje poslom neće naterati probleme da nestanu. Ipak, vaš trud i zalaganje će biti primećeni.

Lav
U sve uđite sa pozitivnošću i prestanite da se opterećujete nekim moranjem i obavezama, kada su međuljudski odnosi u pitanju. Iscrpljuju vas porodični problemi.

Devica
Morate da nađete sredinu u poslu i zabavi. Radite i odmarajte posle, nikako ne preterujte u jednom od ova dva.

Vaga
Kako biste postigli svoj obožavani balanas pokušajte da sa drugima ostvarite što bolje odnose. Pruža vam se prilika da ostvarite neki cill.

Škorpija 
Oslobodite se negativnih misli, one vas unazađuju skroz. Saslušajte partnera, pa makar vam to bilo poprilično dosadno.

Strelac
Danas ste impulsivniji više nego inače, pa ćete zbog ovoga imati više nego nelogične akcije u partnerskim odnosima. Smeta vam brzina kojom se sve odvija.

Jarac
Sve u životu vidite kao nesupeh pa vam se to odražava i na neke potencijalne poslovne i partnerske mogućnosti. Mogući su psihosomatski bolovi.

Vodolija
Problemi u kojima ste su samo trenutni pa se ne uzbuđujte preterano. Pritiska vas neka porodična situacija koja ne može tako lako da se reši.

Ribe
Mnogo toga vam neće ići od ruke, ali to ne znači da bi trebalo da odustanete. Pripremite se na drastične promene planova.

b92

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori