Ako ste singl pokažite svoju ranjivost osobi kojoj se sviđate.

Ovan
Pred vama je pomalo tenzičan ljubavni vikend. Ako ste zauzeti očekujte neke trzavice sa partnerom, a ukoliko ste singl smeška vam se se neka avantura koja će vas prodrmati baš.

Bik
Partner će biti veoma osetljiv i željan pažnje, pa će ceo vikend biti u znaku bliskosti. Solo pripadnici znaka će želeti da podele sa nekim bliskim neke probleme, specijalno ljubavne.

Blizanci
Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete  druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Rak
Iznenadite partnera na neki nov način i probudite tu uspavanu strast među vama. Ako ste singl izađite negde jer vas čeka zanimljiv i lud provod.

Lav
Ne govorite „možda“ ukoliko mislite „neću“ ili „nema šanse“. Budite jasni i direktni, ovako samo produžavate mučenje.

Devica
Spustite gard pa ćete videti kako možete da imate i seksualnu hemiju i posvećenost. Ako ste singl pokažite svoju ranjivost osobi kojoj se sviđate.

Vaga
Preuzmite inicijativu u svemu pa i u partnerskom odnosu. Ako ste singl, simpatiju potražite među  prijateljima, neko vas tajno želi.

Škorpija
Pokušajte da budete malo misteriozniji tokom vikenda i zagolicajte maštu partneru ili simpatiji. Nađite neku sredinu i ne preterujte u svemu.

Strelac
Ovaj vikend iskoristite da izađete iz komforne zone. Ako ste singl napravite neki hrabar potez i da iznenadite sve, pa i sebe. Zautzeti bi trebalo da uz rizik uklope i neke promene unutar odnosa.

Jarac
Previše kritikujte sebe i opterećujete. Potrebno vam je da se osamite i odmorite od svih događaja u proteklih par dana.

Vodolija
Ukoliko ste zauzeti, ovaj vikend pruža šansu da započnete neku zajedničku aktivnost sa partnerom. Slobodnim Vodolijama se pruža šansa da popuste sa negativnim stavovima i pristanu na sastanak.

Ribe
Bićete inspirisani za romantiku i seks. Ne libite se da provedete ceo vikend u svemu tome, specijalno ako nemate neke druge obaveze.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori