Odložite sve naporne i strestne aktivnosti za neko drugo vreme.

Ovan
Šta god da radite ili planirate tokom vikenda potrudite se da bude u realnim granicama. Neke situacije u vezi sa ljubavnim odnosima mogu da vas povuku da obećavate i više nego što bi trebalo.

Bik
Balansiraćete između onoga što želite i onoga što možete u realnosti. Pripazite samo da ljubavni odnos ne trpi, a posao može da sačeka.

Blizanci
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Rak
Skrivene želje će sada izbiti na površinu. Neodlučnost i nesigurnost su mogući samo ako ne znate tačno šta želite.

Lav
Javiće vam se želja da tražite ili možda čak i zahtevate od partnera mnogo više od ovog sada što imate u odnosu. Nemojte da se upuštate u rizične akcije.

Devica
Poboljšava se finansijska situacija, a samim time i vaše raspoloženje. Tokom vikenda je ključno da komunicirate iz srca, a ne iz glave.

Vaga
U fokusu vam je posao i planovi o zaradi. Skloni ste preterivanju u maštarijama, pa bi bilo dobro da povučete crtu dok se neke stvari ne realizuju.

Škorpija
Isprobajte nešto novo, ali se ne zalećite. Bitno je da ste svesni kako bi trebalo da se pozabavite nekim drugim aspketima života.

Strelac
Muče vas rane iz prošlosti i ne verujete nikome. Tokom vikenda ćete imati dosta vremena za razmišljanje koje bi trebalo da vas natera da promenite nešto u ponašanju.

Jarac
Smeta vam zatvoren prostor, pa bi bilo idealno da što više vremena provedete napolju. Pritisak koji osećate danima je posledica nekih loših poteza iz prošlosti.

Vodolija
Neko vam testira strpljenje i razumevanje pa ste na ivici da se posvađate. Odložite sve naporne i strestne aktivnosti za neko drugo vreme.

Ribe
Potrebno je da definišete šta vam je bitnije, posao ili ljubav. Kriza koja ne jenjava će se odraziti na jedno ili drugo polje.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori