Ako se ipak odluče za neko drugo polje, onda će to biti bankarstvo, kuvanje, šoubiznis ili neka vrsta menadžemnta.

Ženu Bika ćete lako prepoznati. Imaće gustu tamniju kosu, uapdljive tamne vatrene oči i jaku građu.

Izražena konstitucija im naglašava bokove i grudi,  a neretko imaju problem sa viškom kilograma.

Žena Bik je vešta u mnogo čemu, specijalno u vođenju domaćinstva, čuvanju novca i vaspitavanju dece. Ona je kombinacija racionalnosti i neverovatnog talenta da prepozna

potrebe drugih, specijalno voljenih osoba.

Lojalna i verna, uvek će stati i braniti ono što je njeno, a ni ljubomora joj nije strana. Kao Škorpija, vrlo je teritorijalna i posesivna, pa tako partneru uliva sigurnost, ali i strah.

U ljubavi ne prašta prevaru i izdaju, ne prelazi preko laži i lako se odriče svega jer ne podnosi takvu vrstu ponašanja.

Biće posvećena poslu koji voli, radiće sve „do daske“, ali ako uoči da joj nešto ne prija, lako će se okrenuti nečem novom.

Svi Bikovi imaju istu osobinu, a to je da teško menjaju navike, ljude od poverenja i stvari za koje su vezani, specijalno kuću.

Njihova zanimanja su podeljena: pronaći se su u nekim organizacionim poslovima, ali će isto tako blistati i u umetničkim vodama. Neretko su uspešne u slikarstvu, muzici i dizajnu.

Ako se ipak odluče za neko drugo polje, onda će to biti bankarstvo, kuvanje, šoubiznis ili neka vrsta menadžemnta.

Negativne osobine su im lenjost i usporenost. Takođe, vole hranu i slatkiše, pa lako imaju višak kilograma. Dijeta i neki određeni režim ishrane je najteža kazna za ovaj znak.

Naglašen Bik u horoskopu ili Sunce u Biku donose skup ovih osobina kao i naglašenu sklonost ka uživanju i luksuzu.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori