Pokrenite se iz negativnosti i potražite neka nova poznanstva.

Ovan
Nedostaju vam momenti kada niste bili toliko opterećeni poslom i budućnošću. Raspoloženje će vas držati do sutra, a onda se okrenite planiranju.

Bik
NIste zadovoljni svojim izgledom, pa vam je sve crno. Savladavaju vas neki podsvesni strahovi i sumnje.

Blizanci
Teško vam je da prihvatite to što partner nema vremena za vas, pa želite da isterate to na čistac. Prijatelji vrše neki pritisak na vas pa vam je i to dodatni problem.

Rak
Ukoliko ne možete da se opustite razmislite o provođenju više vremena sa partnerom, ali na kvalitetniji način.

Lav
Ozbiljni razgovori na temu prošlosti vas uznemiravaju toliko da ste počeli da se zatvarate pred mnogima. Pripazite na zdravlje.

Devica
Prijaju vam povremene pauze u radu i to bi morali da praktikujete češće. Ne želite da se provodite van kuće, prija vam ušuškanost doma.

Vaga
Uspećete u svemu što ste planirali, makar morali da se angažujete i preko radnog vremena. Prija vam prisustvo partnera, ne bežite od njega.

Škorpija
Sve stižete da završite na poslu što vas čini veoma zadovoljnim. Razmišljajte pozitivnije naspram planova, negativnošću jako utičete na ishod.

Strelac
Muči vas osećaj usamljenosti , bez obzira da li ste u vezi. Pokrenite se iz negativnosti i potražite neka nova poznanstva.

Jarac
Bezuspešno pokušavate da ubedite druge u svoja uverenja. Mnogo ste se zatvorili i to vas čini više impulsivnima.

Vodolija
Menjajte nešto u vašoj svakodnevnici inače ćete se naći u kolotečini koju ne podnosite. Prepustite se svim pozitivnim osećanjima koja vas sada drže.

Ribe
Niko vas ne shvata ozbiljno pa ste uznemireni. Nove informacije povod finansija nisu najoptimističnije, ali se trudite da razmišljate racionalno.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori