Ove godine očekuje Vas dosta promena. Postavite ciljeve koji su realni. Očekujte pomoć od drugih ljudi.

Imaćete utisak da ostvarujete sve što zamislite. Sav trud će Vam se isplatiti. Budite vredni i bićete nagrađeni.

Uran je u Vašem znaku od ove godine, a biće tu narednih sedam godina, tako da ćete morati da promenite sve što nije dobro. Bitno će biti samo da se nešto dešava! U drugoj polovini godine očekujte više mogućnosti za putovanja.

Posao

Imaćete dosta dobrih prilika za napredak. Bitno je samo da ništa ne započinjete tokom jula i prve polovine novembra, i sledeće godine u februaru i martu. Izbegavajte donošenje nekih bitnih odluka što se tiče finansija do juna.

Za Vas kreće jedan novi drugačiji period, u kojem ćete morati da promenite dosta stvari vezanih za poslovanje, ali će Vam biti potrebni i novi saradnici.

Moguće su rasprave sa saradnicima na jesen, tokom novembra i decembra. Pazite tada kako se ponašate na radnom mestu. Priliv novca će biti veći, ali samo ako uvedete neke promene.

Ljubav

Ova godina je jako dobra za ljubav.

Oni koji su u dugim lošim vezama će sigurno prekinuti taj odnos. Razvodi su očekivani, kao i prekidi dugih veza.

Oni koji su slobodni, želeće da budu slobodni.

Ipak postoji mogućnost za neku vezu u maju, a i od oktobra do kraja novembra.

Ne vraćajte se na stare priče od maja do oktobra. Možda nekad izgleda kao da tražite nemoguće, ali ipak bolje je da budete u vezi sa nekim ko Vama odgovara, nego sa nekim ko je po meri drugih ljudi. Ne mora sve biti odmah idealno.

ZDRAVLJE

Ove godine ćete imati povećan stres, pa se potrudite da se bavite sportom bar ili provedite neko vreme u prirodi. Tokom novembra i decembra je moguće gojenje. Ne preterujte sa unosom hrane.

Vrline: Pouzdanost, staloženost, esteta

Mane: Beskompromisnost, sebičnost

Boja: Zelena

Moto: Ja imam

Najbolje se slaže sa: Jarcem, Devicom i Rakom

Najgore se slaže sa: Vodolijom i Škorpijom

Posao kojim bi trebalo da se bavi: Kuvar, ekonomista, bankar, umetnik, kozmetičar

Vredna i odgovorna osoba, ništa ne ostavlja za sutra. Bik je uvek spreman da sasluša mišljenje kolega i nadređenih, odličan timski radnik. Voli novac i ne bavi se poslovima koji ne donose dobar profit. Teško ćete Bika naći među volonterima. Šef Bik je tolerantan prema vrednim saradnicima, ali beskompromisan prema neradnicima. Sve vidi i pamti, čak i kada ne izgleda tako. 

Bik voli porodicu, brak, decu. Voli da ugađa partneru, ali i traži pažnju. Stabilna osoba na koju partner i članovi porodice mogu da se oslone. Međutim, to traži i od partnera. Ne trudi se i ne ostaje u vezi sa neodgovornim i nezrelim osobama. Teško se otvara, zato ako se udvarate Biku morate imati strpljenja, ali i lepe manire. Ništa ne radi brzo i ne voli kada ga neko pritiska. Hedonizam mu je u krvi. Voli lepe stvari, umetničke predmete, kvalitetnu hranu, skupa pića. 

Veran je partner, kvalitet stavlja ispred kvantiteta, ali ako se ispostavi da je partner dosadna i nekreativna osoba, pomoći nema - Bik odlazi.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori