Romantična i nežna Vaga doživeće pravu magiju ljubavi u zagrljaju Ribe ili Jarca. Otkrijte sa kojim horoskopskim znakovima Vaga na polju ljubavi može samo da izgubi...

Vaga i Ovan

Vaš odnos bi mogao izgledati kao odnos između Tarzana i Džejn. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da se vas dvoje međusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zračite. Kada se nađete, vi čete uživati u svakom zajedničkom trenutku. Ali, ako je vaš seksualni odnos sjajan dok traje, to se ne bi moglo reći za vaš zajednički život. Pošto ste vi sebični, nećete biti u stanju da ispunjavate sve želje razmaženom partneru. U svakom slučaju, kada je ovakva veza u pitanju, bolje je da je muškarac Ovan. Vi kao plamen na partnerovom lakom vetriću je nešto najprijatnije, jedan podstiče drugoga. Međusobna igra je laka, emotivna i erotska veza je zanimljiva. Međusobni kontakti su vam usmereni i među vama postoji nežna pažnja i povjerenje. Vi ste osetljivi na prigovore, a vaš partner na provokacije, vi ćete lako stvar dramatizovati, a vaš partner će teže stvar zataškati. Zato vam je veza u mladosti kritična, ali zato u starosti sigurna. Milovanje i predigra su vam važniji su od glavnog čina, a kraj se može opisati kao spoj vatre i slame. 

Vaga i Bik

Vi ste oboje pod jakim uticajem Venere i izvrsno se slažete, kako u ljubavi tako i u seksu. Oboje ste pomalo razvratni kad ste zajedno, iako je, mora se reći, partner taj koji će uneti neke novine u seks. Vi ste po prirodi verni, a partner kome je neprestano potreban duševni mir može u tom pogledu biti potpuno spokojan. Vaša veza je puna ljubavi! Vi kao zemljano brdo ste malo pregrubi da bi osetili partnerovo lahorasto milovanje. Vaša strast je duboka, teretna i brutalna, a fine emocije partnera to ne podnose i vi mislite da je to partnerovo prenemaganje. U prigodama veselja i zabave, kao i zadovoljstva, nađete se na istom frontu samo ako ne odete predaleko. Vi volite punu kuću stvari, a partner ne zna štedeti novac, i evo razloga za male razmirice. Seksualni odnos nije uzbuđujući ali je za oboje relaksirajući. Ipak se vaša veza može dugo održati jer vi ne zahtevate mnogo, a partner neće da intimne stvari izađu u javnost. 

Vaga i Blizanci

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni i možete jedno drugom recitovati poeziju da bi izrazili svoja najdublja osećanja. Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nadje ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, obično sa neke žurke, a brak nastupa nepredvidjeno. Na ulici ste uvek ispod ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, ljubljenje, kao i seksualni odnos, nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

Vaga i Rak 

Kada se jednom osetite, vas dvoje možete biti sjajni ljubavnici. Međutim, problem je u tome što nijedan od vas nije spreman da rizikuje, tako da se može desiti da prođe voz dok neko od vas prvi da inicijativu. Vaš medjusobni odnos je promenljiv, jednog dana je savršeno, da ne može biti bolje, dok sutradan može biti pravi užas! Ženi Vagi može u potpunosti odgovarati muškarac Rak. Obrnuto, žena Rak ne može do kraja biti zadovoljna vazdušastom Vagom, koja nije u stanju da joj pruži tako potreban osećaj sigurnosti. Vi, kao izvor i partner, kao lahor se očito milujete, oba ste mekani i emotivni i jednako se bojite da vaša intima ne izađe na pijacu.

Zato kod vas dvoje i klimavi brak može dugo da traje. Sve je u vašoj kući na mestu, i orman i sto, ali krevet može biti problematičan. Kvadratura VE: MO naročito hladi odnose. Ipak se vas dvoje trudite za kompromis služeći tradiciji, javnom glasu i sudbini dece. Oko kuće se jednako starate, vi se ljutite na lakomislenost, a partner na vaše popuštanje. Erotski odnosi nisu vam baš uredni i postoji razlika u tempu. Patite bez potrebe, zamišljate nesreće, ne verujute da i partner dovoljno trpi. Sreća je da ne zahtevate ono čega nema, i što vreme odmiče sve se više posvećujete deci i kući. Nevernost je kod oboje retka, iako su među vama veze dosta hladne. 

Vaga i Lav

Vas dvoje se odlicno slažete, jer oboje volite i umete da uživate, volite luksuz i lepe stvari. Međutim, može vam se desiti da ne obraćate pažnju na mnoge tako obične stvari, pa nećete biti u stanju da te probleme razumno rešite. To može biti i razlog za raskid. U seksu ste idealni partneri. Čisti i jasni odnosi poverenja već pri prvom susretu vam blistaju u očima. Brzo sve otkrijete i poverite. Strast vam nije na prvom mestu, a ni kasnije ne tražite sve finese erotske igre, iako ste oboje sposobni da doživite ono najviše. U braku vam je glavna pažnja usresređena na mogući glas u javnosti. Ako ste slučajno bez dece lako se može desiti da usvojite neko dete. Javna priznanja, rad u nauci ili umetnosti popunjavaju vam prazninu u duši, a ako toga nema, morate to potražiti kao turisti. U braku ostajete stalno verni i ophodite se međusobno sa neusiljenom pažnjom. 

Vaga i Devica

Oboje imate iste želje, ali bi ih različito sprovodili u delo. Međutim, vaš odnos je kompromis. Ako žena Vaga sretne muškarca Devicu, njen emocionalni život biće na mnogo načina prikraćen. Mnogo bolje će proći muškarac Vaga sa nežnom i ženstvenom Devicom. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neće imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka. Teško će se kod vas dvoje desiti prerani seksualni odnos. Jer kako da se zagreju lahor (partner) i žal (vi)! Najčešće se ovakve veze ostvaruju iz neke računice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine. Ljubite se kao deca, dublje uživanjene umete da potražite. Veze su značajne samo ako unutrašnje planete imaju dobre aspekte sa SO partnera. Ako je VE i ME u aflikciji vezu od početka prati laž, i neverstvo je normalna posledica. 

Vaga sa Vagom

Da bi ova vaša veza uspela, jedan od vas dvoje mora skupiti hrabrosti da bi preuzeo inicijativu, inače se može desiti da dugo živite zajedno, a da se ne upoznate. Oboje ste romantični i umete da uživate. Vaša veza može biti uspešna, kako u seksu, tako i u ljubavi. Međutim, ako ste ste sreli imate sreće jer Vaga retko traži Vagu za partnera, zato što joj je uvek potreban neko ko će joj poklanjati maksimalnu ljubav i pažnju. A kad su dve Vage u pitanju, to onda, ipak, ide malo teže. U idealima se slažete, nema bure ni zatišja, držite neku ravnotežu, javnosti sve ne dajete do znanja. Ipak je kod vas nešto monotono, i ako nema razonoda, lagani flert dobro dođe kao osveženje. Poljupci bez snage, seksualni odnos vrlo čist. Milovanja i pažnje svako od vas zahteva više nego što daje, u pravu ste za prigovor ali na prigovore ste oboje osetljivi. U javnosti možete biti zapaženi kao elegantan i galantan par. Ako vam je veza klimava, vi glumite sreću da ne bi postali predmet ogovaranja. Imate veliku ljubav za decu. 

Vaga i Škorpija

Vas dvoje ste odlična kombinacija, jer su kod vas spojeni ljubav i erotika. Ono što ovu vezu, koja inače sjajno funkcioniše i u ljubavi i u seksu, može da pokvari jeste partnerova ljubomora. Partner nikad neće prestati da vas sumnjiči, mada vaš odnos će i pored svega biti pun ljubavi, jer se veoma privlačite. Vi znate da bezrazložno kritikujete i brzo ispravljate. Ali to je već kasno za partnera koji je zlopamtilo. Nesporazum nastaje i zbog vaše površnosti i duboke koncentracije i ćutljivosti partnera. Ali važ nežni stil i lake emocije i strastveni žar partnera, stalno vas međusobno privlači. U mladosti imate dubinske doživljaje, kasnije je sve teže, oboje ste osetljivi na provokacije. Vi olako trošite novac, partner se premalo brine o materijalnim stvarima, a inače je podozriv i lako posumnja. 

Vaga i Strelac

Ponovo je reč o jednoj veoma interesantnoj kombinaciji, tako da se u astrološkim krugovima ova veza preporučuje sa velikim simpatijama. Uostalom, važi pravilo da većina astrologa ovu kombinaciju svrstava na top-listu. Naravno, tu listu sačinjavaju najuspešniji poslovni i saradnički odnosi, kao i najlepše prijateljske ili emotivne veze.Pravilo je da kod Vas postoji uzajamno privlačenje već prilikom prvog susreta i da jedno drugom veoma brzo upućujete izuzetne komplimente. Uostalom, oboje ste veoma otvoreni u izražavanju svojih afiniteta, simpatija i emocija. 

Vaga i Jarac

Vaša veza je kao vino, sve je bolja što vreme više prolazi, jer je pomalo krutom partneru, potrebno vremena da se opusti pored vas koji ste puni erotike i promenljivosti. Problem je u tome što se partner teško raskravljuje, tako da nije u stanju da svu svoju ljubav pokaže vama. Iako se u seksu možete dobro slagati, partner će imati problema da zadovolji vaše prohteve. Lahor (vi) na kamen (partner)! Taman da ga ohladi. Među vama je malo ekscentrična veza, moguće seksualno promašena, nema uzbuđenja, a kamoli vesele igre u krevetu. Vi ste osetljivi, dok partner ima kameno srce, vi lakoumno trošite, dok partner s naporom skuplja. Vi lako započinjete poznanstvo, a partner jedva čeka da ga neko izazove. Tako nastaje ova vaša čudna veza. Rešenje je dobro ako se partner bavi nekim materijalima i drži čvrsto blagajnu, a vi se angažujete na prodavanju. Veselje i tuga idu nekako zajedno, i nijedan od vas nije odlučan da razbije gotovu vezu. 

Vaga i Vodolija

Vas dvoje se magično privlačite i može se reći da se uvek prepoznate. Vi možete divno da se družite i da razgovarate i, posebno, da vodite ljubav. Ali, kada se radi o dubokoj vezi, zapravo o ljubavi, tu se partner nađe u nebranom grožđu, jer nije u stanju da vam pruži ono što vam je najpotrebnije duboki osećaj ljubavi i pripadanja. U ovoj vezi, partner je nešto manje zainteresovan za seks od vas, koji ćete se uvek pitati da li ste bili dovoljno dobri svome partneru. Lahor (vi) sa oblakom (partner), pa to je poezija. Brzo se nađete u veselom društvu, i odmah pođete zajedno bez predrasuda. Prvi kontakt nije baš strastven, niti dugo iščekivan. Vaša seksualna veza nije bučna ni duboka, ali vi ste oboje jako zadovoljni. Kod vas je harmonija svuda - od stola, kreveta, društva, do rada. Ton obično daje partner, pa je loše što oboje lako trošite i kasno se setite da se treba dobro zakučiti. Zajednički interes nalazite na umetničkim, muzičkim i filmskim poslovima. Ljubomore među vama nema, ali ako su loši aspekti VE : UR, ovaj divni brak iznenada može da prasne. 

Vaga i Ribe

Vaš odnos se može označiti kao odnos Romea i Julije, jer se izuzetno slažete i oboje volite umetnost i umete da uživate. U seksu se slažete odlično. Mnogo je bolje kada je muškaraca Vaga, a žena Riba, jer će on biti u stanju da zadovolji njene apetite i primiće mnogo od njenog šarma. Ukoliko se radi o muškarcu Ribi i o ženi Vagi, stvari mogu izgledati nešto komplikovanije, jer se može desiti da žena Vaga izgubi strpljenje čekajući da njen partner siđe sa oblaka. Vi pomalo vodite platonska ljubav, kao lahor na moru. Zaljubite se međusobno, a da se niste ni poljubili. Prvi poljubac je kao gubitak nevinosti. Dublje erotske veze ostaju nedovršene, bez smisla, ali vi to ne analizirate. Među vama postoji saosećanje i pomaganje i često uz trpljenje i bolest, ili brige o nekome. Imate malo nejasan brak jer vi volite da neko za vas pati, partner traži da pati i vi se silno nadopunjujete samarićanski. Loš aspekt VE : NE zamrsi i otruje odnose, pa vaš intimni život izbije na javu za šaljive anegdote.

zadovoljna.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori