Možda ovaj Mlad Mesec u Ribama i ne bi imao toliko bitnu ulogu na nebu da ga ne dodiruju i retro Merku kao i Neptun. Lunacija će se odigrati u večernjim satima šestog marta, a tog istog dana Uran ulazi u Bika.

Ova planetarna slika nam govori da je velika prekretnica pred nama. Potrebno je da se prepustimo naglim promenama koje nas očekuju. Izazovi koja nas očekuju su gubitak koncentracije, pospanost, želja za begom od realnosti kao i gubitak zdravih granica u odnosima.
Mnogi će biti pred iskušenjima, želeće da zaobiđu zakon, da se poigraju sa navalom mogućnosti koje mogu da ih odvedu na pogrešan put.
Pojačana je potreba za lekovima, specijalno onim za spavanje i umirenje.

Ovo sve je upozorenje šta ne bismo smeli da radimo. Mlad Mesec u Ribama je podržan od strane Saturna i to samo znači da je ono o čemu maštate moguće, ali kroz težak rad i strpljenje.

Ovan
Bićete razdražjivi, umorni i nesipavani. Ovo može dovesti do niza pogrešnih odluka, specijalno u partnerskim odnosima.

Bik
Blagonaklono ćete gledati na prijateljske odnose. Postoji mogućnost poslovne saradnje sa nekim koga dugo niste videli.

Blizanac
Moguće su izmene na radnom mestu koje vam neće u stratu prijati ili ćete imati nerealna očekivanja od novih događaja. Zadržite se na čvrsto u realnim okvirima.

Rak
Pazite koje želje imate, ispuniće vam se pod ovom lunacijom. Svako polje vam je sada pod uticajem , promene stižu zasigurno.

Lav
Savete prihvatajte samo od mudrijih i smirenijih. Otvoriće se čitava lepeza maštarija i želja koje ste zapostavili.

Devica
Prepuštate se zaljubljenosti i to u velikom stilu. Veza postaje ozbiljna na nekoliko nivoa. Slobodne Device mogu da se zaljube.

Vaga
Na klackalici ste između zabvljanja i ozbiljne veze. Prepustite se moru emocija, al ne zaboravite na sebe i svoje potrebe.

Škorpija
Slobodnima donosi zaljubljivanje do ušiju, dok zauzete vraća u romantično rapsoloženje. Lunacija je idealna za započinjanje posla koji je nekada bio hobi.

Strelac
Moraćete da budete od pomoći nekom članu porodice. Vreme je za novi početak u donosima unutar doma.

Jarac
Tražite rešenje za trenutne probleme i to tako što se mentalno iscrpljujete. Rešeni ste da izdržite dok ne uspete i to će vam poći za rukom.

Vodolija
Pripazite na novčanik. Veliki planovi iziskuju velike svote, a niste baš pri parama. Samopouzdanje je na kritičnoj tački, uradite nešto po tom pitanju.

Ribe
Kod vas neće biti dosadno. Mlad Mesec u vašem znaku donosi veliki zaokret po pitanju ličnih pitanja i želja. Realizacija neće biti lagana, ali ako zasučete rukave očekuje vas uspeh. Takođe, pripazite se svojih loših navika, kao što je izbegavanje obaveza i suočavanje sa neprijatnim pitanjima vezanim za partnerstvo.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori