Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će utjecaje donijeti od 5. ožujka do 28. ožujka – prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova zodijaka koji će to najviše osjetiti!

Nije li zapanjujuće kako nebeski objekti koji se nalaze na tako velikim udaljenostima od vas mogu utjecati na vaš život?

Doista je vrijedno razmisliti o tome kako vam mogu donijeti sreću tako izdaleka. Pa, takvi nebeski događaji se događaju i utječu na naš život.

Ovdje je još jedan, retrogradni Merkur koji će se dogoditi u ožujku. Pogledajmo kakve će utjecaje donijeti od 5. ožujka do 28. ožujka.

Prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova zodijaka koji će to najviše osjetiti. Pogledajte jeste li i vi na popisu.

Blizanci

Dragi Blizanci, vrijedi vas podsjetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, utjecaj će se vidjeti u vašoj razini komunikacije. Dok se Blizanci uvijek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovaj put utjecaji su takvi da će vaša sposobnost biti ometena neko vrijeme.

Dok govorite možete zaboravljati stvari, mogli bi se osjećati kao da vam se jezik petlja. Međutim, pokušajte govoriti jasno kako bi smanjili učinke koji se mogu dogoditi tijekom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se vjeruje da su Rakovi tihi promatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da šutite. To vrijeme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim, to je ono što se može predvidjeti.

Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savjetujemo vam da skupite strpljenje prije nego što progovorite.

Lav

Dok je Lav uvijek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi duh radosti i energije, možda neće biti tako tijekom ovog ožujka.

Razina energije bit će niska. Možda ćete biti pomalo lijeni i nezainteresirani.

Djevica

Možda ćete biti zbunjeni oko većine stvari u životu. Nemojte previše misliti i samo neka faza prođe.

Zanemarite konfuziju i budite strpljivi iako osjećate napetost zbog beznačajnih stvari.

Vaga

Da, znamo da ste majstori kada se radi o skrivanju svojih osjećaja od drugih ljudi. Međutim, ovaj period će učiniti da vaši pravi osjećaji izađu na površinu.

Savjet je da ostanete pribrani i da ne povrijedite druge svojim riječima.

Vodenjak

Nepotrebna frustracija može vas pogoditi tijekom ovog perioda. Pokušajte imati drugačiju perspektivu i pokušajte gledati stvari iz drugog kuta.

Pozitivnost će vam pomoći da shvatite kako stvari nisu tako loše kao što se čine.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori