Merkur u Ribama započinje hod unazad šestog marta i sve biće retro sve do dvadesetdevetog marta. Merkur u Ribama i nema baš dobro dostojanstvo što znači da u samom direktnom hodu pravi probleme u izražavanju, stvara konfuziju i uspovrava komunikaciju.

Merkur u Ribama započinje hod unazad šestog marta i sve biće retro sve do dvadesetdevetog marta.

Merkur u Ribama i nema baš dobro dostojanstvo što znači da u samom direktnom hodu pravi probleme u izražavanju, stvara konfuziju i uspovrava komunikaciju.

Kada krene retro u ovom znaku pojačane su sumnje, nestabilan su psihička stanja, posao kasni ili neko daje  lažna obećanja. Bićemo zaboravni, nesipavani i nervozni.

Tu će biti i ni koje neće umeti da završe priču, moraćete da čitate sve ispočetka jer vam slova i reči promiču.

Rešenje za ovaj period je pronalaženje načina za smirivanje i generalno vežbanje strpljenja. Povoljan je period z akreativno izražavanje, specijalno crtanje i pisanje. Mašta će biti bujnija, a mogučnosti neoggraničene u ovom polju.

Ovan
Imaćete osećaj da počinjete da ludite. Idealno je vreme da se pozabavite strahovima i blokada, idelano bi bilo da ih zapisujete.

Bik
Nejasna komunikacija sa prijateljima može da vam poljulja poverenje. Pazite kad i na osnovu čega donosite zaključke.

Blizanci
Na poslu će sve biti van kontrole. Nijedan plan nećete izgurati kako bi trebalo, a konflikti sa kolegama su veoma izvesni.

Rak
Ukoliko ste i imali neke planove, specijalno vezane za putovanje, sve će se poremetiti. Moguća su odlaganja i sumnje.

Lav
Sve što ćete morati da radite je da kopate duboko po svojim najmračnijim delovima psihe i seksualnosti. Ne padajte na teorije zavere.

Devica
Kakav god ugovor da vam donesu pročitajte ga dva, možda čak i tri puta. Javljaće vam se bivša/bivše.

Vaga
Pokušajte da ne kritikujete sebe previše. Na svakodnevnom nivou postoji mogućnost da poremetite neku rutinu koja će vam uticati na zdravlje.

Škorpija
Idealno vreme je da poradite na hobijima koji ne stvaraju neku preteranu obavezu. Ukoliko imate decu biće problema u komunikaciji sa njima.

Strelac
Idelno je vreme z aotvranja priče sa jednim od roditeljima. Retro Merkur želi da iskopa neku prošlost i da vas natera da rešite taj problem.

Jarac
Ako ste neraspoloženi za dublju komunikaciju , vi čitajte. Kansiće poruke, upadaćete u nesporazume lako.

Vodolija
Novac će sam da vam klizi iz džepova. Takođe, neverovatno teške misli koje nemaju realnu osnovu će uticati na samopuzdanje.

Ribe
Moguća je pojava lažnog samopuzdanja. Proverite svaku informaciju, specijalno one koje su vam bitne za novi posao ili obavezu.

blicžena.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori