Slobodni će imati kontakt sa bivšima ili će imati ponavljanje situacije iz prošlosti na temu ljubavi.

Venera se preselila u znak Jarca trećeg februara kada je započet ozbiljniji period. Položaj Venere u ovom znaku nije baš najsjajniji i ne zrači prevelikom pozitivnošću.

Međutim, ono što ćemo tokom ovog tranzita iskusiti je testiranje u svim odnosima, da li smo zreli i stabilni i koliko smo spremni da se žrtvujemo za ljubav.

Neki će iskusiti ljubav sa distance, što znači da ćemo se udaljavati od partnera ili će oni biti fiziki udaljeni od nas, u drugom gradu ili državi.

Venera u Jarcu predstavlja i one zamke koje su zapravo i najveće lekcije koje mogu dovesti do prekida veza.

Biće prisutne poruke nekih ljubavi iz prošlosti, pokušaji da se pomirimo, da izgladimo odnose koji su nezavršeni.

Takođe, biće i karmičkih susreta -oni koji moraju (iz bilo kog razloga, dobrog ili lošeg) da se sretnu i budu zajedno.

Period ovog tranzita bi trebalo iskoristiti za pravljenje planova koji imaju kao podlogu jaku ambiciju. Takođe, naglašena je potreba za štednjom, Venera u Jarcu je novac koji se čuva daleko od očiju za neke velike planove.

U svom hodu „naleteće“ na tri planete; Saturna, Plutona i praviće kvadrat sa Uranom pred sami kraj.

Sa Saturnom - testiraćemo ljubav i veru. Bliskost će biti glavna tema. Slobodni će imati kontakt sa bivšima ili će imati ponavljanje situacije iz prošlosti na temu ljubavi.

Sa Plutonom - Transformacije kroz ljubavni odnos koji je moguć samo kroz gubitak. Jake strasti i jaka odbijanja. Gubici ne moraju nužno da budu prekidi i razlazi, već prelasci u nove faze odnosa.

Kvadrat sa Uranom- Jak udar strasti i nestabilnosti. Slobodni će imati brze i kratke afere koje će u staru delovati kao sudbinske veze. Lako dolazi do pucanja i težnje za slobodom. Zauzeti će testirati svoje odnose kroz razdvajanja.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori