Znaju da ih voliš, pa misle da mogu da te prave budalom. E, ne može!

Ovan

Lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

Bik

Izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače prezire sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da poveruje.

Blizanci

To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

Rak

Teško ćete ga uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribegava kako bi pomogao bližnjem.

Lav

On ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.

Djevica

Retko se služi lažima, ali kada ih već upotrebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

Vaga

Zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promene temu sa ljubaznim smeškom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

Škorpija

Veoma je uverljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

Strijelac

Slično kao i Ovan – istina je njegovo najjače oružje, pa se oseća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

Jarac

Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima. On laži retko izgovara u afektu, uvek se radi o pomnom planiranju.

Vodolija

Ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i “zataškavanje istine”, ukoliko oceni da li će tako spasiti neku vezu ili sprečiti prijatelja da bude povređen.

Ribe

Laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

 

 

 

 

 

malihoroskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori