Najneverovatnija situacija koja se svima desila svima je da prisustvuju transformaciji u kojoj se Rakovi  pretvraraju iz napadača u žrtvu bez obzira na oklonosti.

Ovan
Ovnovska osobina koja uteruje strah u kosti je impulsivnost. Kada im dođe „žuta minuta“ niko ne zna šta potencijalno mogu da uradi i izgovore.

Bik
Najstrašnija osobina koje se mnogi plaše je ljubomora. Nije problem što ste ljubomorni, nego što vas to ne prolazi tako lako.

Blizanci
Svako kome se pomenu Blizanci ima samo jedan komentar- lažov. Neka je i najmanja sitnica u pitanju.

Rak
Mnogi se plaše rakovske vešte emotivne manipulacije. Najneverovatnija situacija koja se svima desila svima je da prisustvuju transformaciji u kojoj se Rakovi  pretvraraju iz napadača u žrtvu bez obzira na oklonosti.

Lav
Lavovi su opsednuti sobom pa to onda žele da i drugi budu njima. U stanju su da proganjaju i maltretiraju svojom potrebomd a budu u centru pažnje.

Devica
Paranoidna analitičnost koja se lako pretvara u bolest- to je najopasnije i mnogi zaziru od ovoga. Preterana analiza Devicu pretvara lako u inspektora koji seje oko sebe strah.

Vaga
Mnogi se plaše Vagine tišine. Kada ne priča, ne iznosi mišljenje i ne ćaska na bilo koju temu- znači da je bura blizu.

Škorpija
Ljudi ne vole kada neko o njima zna sve i pre nego što progovore. E pa Škorpija ume da „pročita“ svakoga, što mnoge plaši.

Strelac
Mnogi će reći da je Strelac najnemotivniji znak. Mnoge plaši to nepokazivanje emocija.

Jarac
Jarčevska ambicija je nešto što će svakoga uplašiti. U stanju su da jure neki cilj i usput  maltretiraju sve okolo.

Vodolija
Potpuno odsustvo potrebe za komuniakcijom i druženjem sa ljudima je nešto što može da upaši svakoga. Vodolije su u stanju da budu bez kontakta sa drugima danima.

Ribe
Koliko god izgledale nežna i zaljubljive, Ribe iMaju mračnu stranu koja je poprilično strašna. Raduju se mazohizmu kao niko, a navode druge da ih povređuju ne bi li uživali u bolu.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori