Mnogim osobama se mogu ispuniti snovi. Stvari o kojima ste do sada samo maštali – postaju realnost.

Ovo će biti jedan pozitivan Mlad Mjesec i pomrčina Sunca na 15 stupnju, mjestu gdje se nalazi, peta po redu, fiksna zvijezda Vega koja je jedna od najsvjetlijih i najsretnijih zvijezda.

Neptun iz Riba je naklonjen pozitivno pa je sada jako povoljno pokrenuti svoj biznis koji može trajati na duge staze.

Idealan je period za sva umjetnička postignuća.

Saturn daje financijsku neovisnost i veliko zadovoljstvo pod uslovom da budete moralni i pristupite ozbiljno u svemu što radite.

Generalno gledano, uz aspekte Sunca, Mjeseca, Saturna, Neptuna, Jupitera i sjajne fiksne zvijezde Vege, mnogim osobama se mogu ispuniti snovi. Stvari o kojima ste do sada samo maštali – postaju realnost.

Prognoza po znakovima

OVAN

Kod vas je sve usmjereno na polje karijere pa možete pokrenuti sve što ste planirali i maštali. Kako je Mars u vašem znaku, treba izbjeći neku brzopletost i svađe s poslovnim partnerima, a moguće je da su u to umiješani i roditelji.

 BIK

Kod vas je sve usmjereno na polje duhovnosti, putovanja, religije, novih znanja i filozofije. Mnogi Bikovi sada mogu negdje putovati, zaljubiti se, komunicirati s rodbinom. Moguće je da se odlučite za neka viša učenja ili da doživite neko prosvjetljenje ili neko stjecanje važnog životnog uvida.

BLIZANCI

Kod vas je dosta stvari usmjereno na osmo polje financija i transformacije, posudbi, osiguranja… Mnogi Blizanci sada mogu doživjeti neku unutrašnju moć koju treba pokrenuti s ostatkom svijeta u cjelini. Veliku borbenost vam daje Mars iz Ovna koji može ispuniti  neka vaša neka očekivanja i nadanja.

RAK

Kod vas se sve događa u polju partnera, kako na poslu tako i u ljubavi. Sada je sigurno da vi možete biti zadovoljni i ispunjeni s ovim Mladim Mjesecom dok pojedini Rakovi mogu ući u vezu ili brak uz podršku Saturna, što može potrajati dugi niz godina.

 LAV

Kod vas se stvari događaju u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i obaveza. Svakako je odlično za pokretanje nekog novog posla. Mnogi Lavovi baš sada mogu steći moć da svoju stvaralačku energiju i talente upotrijebe za posao. Ako niste u fizičkoj kondiciji, sada je vrijeme da se pokrenete.

DJEVICA

Kod vas se mlad Mjesec događa u petom polju djece, ljubavi, kreativnosti, zabave pa tu možete imati sreće, a pojedine Djevice mogu dobiti i na lutriji ili neku nagradu. Neka nadanja, želje i očekivanja sada se mogu pokrenuti u dobrom pravcu.

VAGA

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašoj kući, obitelji i s roditeljima. Pojedine Vage mogu započeti bračnu zajednicu i planirati prinovu. Intuicija vam je jako naglašena pa će vas voditi u ispravnom smjeru. Mars je u Ovnu pa ako budete svadljivi i nervozni, to može doliti još ulja na vatru. Opustite se i uživajte s obitelji ili u planiranju iste.

ŠKORPION

Kod vas se sve događa u vašem trećem polju komunikacije, rodbinskih odnosa, braće, sestara, kraćih putovanja i prijevoza. Sada vam je lako i jednostavno uspostaviti kontakt i komunikaciju s osobama u okolini, prikupiti informacije. Mnogi Škorpioni sada imaju sposobnost primanja znanja i obrazovanja. Pazite na komunikaciju.

STRIJELAC

Kod vas se mlad Mjesec događa u polju financija i tranformacija pa svaki dosadašnji trud može biti isplativ. Mnogi Strijelci sada mogu pokrenuti neki dobar plan za biznis koji će neočekivano u budućnosti biti višestruko isplativ.

JARAC

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašoj prvoj kući što se dotiče vašeg fizičkog i mentalnog sklopa pa ako ste planirali neku promjenu u tom smjeru ili ostaviti neki porok – sada je pravi trenutak da to i uradite. Mnogi Jarčevi mogu imati lijepu i sretnu ljubavnu zajednicu, dok pojedini tek sada mogu ući u vezu.

 VODENJAK

Kod vas se sva događanja izražavaju u vašoj 12. kući koja je odlučila “stopi vas” u cjelinu koja čuva vašu mudrost, iskustva i talente. Intuicija će biti dosta naglašena i voditi će vas u dubine i razna preispitivanja kako bi spoznali smisao života.

RIBE

Kod vas se ovaj sjajan aspekt i događa pa možete sve što god da poželite, a i Mars je napustio vaš znak tako da sada možete biti sretniji i manje nervozni. Neke želje, nadanja i očekivanja sada vas mogu razveseliti i da se san pretvori u javu. Mnoge Ribe sada mogu započeti nešto novo u nekoj kreativnoj grupi.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori