Pravite planove i stupajte u kontakte za koje znate da će doneti neku mogćnost.

Ovan
Ne razmišljajte o ishodima i isplativosti već se reorjentišite na pozitivne osobine koje ste osnažili u proteklom periodu.
Vreme je za poštovanje svog i tuđeg autoriteta.

Bik
Jasniji su vam planovi i ciljevi i SUnce u Jarcu u vašem polju prilika sada donosi potrebnu energiju i samopuzdanja da se istaknete. Ovo je samo priprema za ono što tek sledi.

Blizanci
Ne obraćajte pažnju puno na greške, već se pomirite sa njimai ostavite ih u prošlosti. Najmoćnija stvar je sada u vama, a to je vaše samopuzdanje.

Rak
Sunce u Jarcu vam donosi uved ko ste, koliko vredite i koliko ste udaljeni od onoga što želite. Parten ili simpatija ulaze u priču ozbiljnijeg obavezivanja.

Lav
Vaša svakodnevnica i rutina dobijaju priliku da se dovedu u red. Ovo bi moglo značajno da se odrazi na posao i organizaciju.

Devica
Ostavite konačno sve loše iz asebe i bacite se na kreativne poslove. Trenutno vam prija ozbiljnija veza i posvećenost.

Vaga
Do sada ste slušali svoju intuiciju pa bi trebalo pod Suncem u Jarcu da pređete u akciju. Promene su malo zastrašujuće i teške, ali kada ih budete okrenuli u svoju korist videćete koliko se isplatilo sve.

Škorpija
Sada kada ste osetili malo poboljšanja na poslu nemojte da se zaustavite. Pravite planove i stupajte u kontakte za koje znate da će doneti neku mogćnost.

Strelac
Mesec znaka Jarca donosi preko potrebnu ozbiljnost koja vam je potrebna kako biste doveli finansije u red. Postoji mogućnost da vam se pojavi prilika za novi posao.

Jarac
Dobijate na vašoj čvrstini i volji i sada lakše dišete. Ulazite u period kada imate najviše šanse da dođete do cilja.

Vodolija
Vreme je da se pozabavite svojim unutrašnjim bićem. Budite iskreni prema sebi i recite šta želite i koliko ste spremni da se žrtvujete za to.

Ribe
Bićete malo distancirati prema prijateljima. Ovo će se takođe odrazitii nabliske odnose što vam nikako neće ići u korist.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori