Koliko god puta da se razočara neće prestati da traga i da ulazi u veze i brakove, bez obzira šta ko mislio. Na neki način kod njih je sve romantično, ali to ne pokazuju.

Ribe
Najromantičniji znak horoskopa će svakako iskoristiti priliku da se oporavi od prethodnog razočarenja tako što će ući u vezu, a neki i u brak. Nikakav im problem nije to što se malo poznaju sa drugom osobom, Ribe veruju u romantičnu ljubav i sve će poduzeti da je dožive.

Vodolija
Pa prvo da se pdluči za prvi pa drugi, treći ili pak četvrti neče biti neki problem., Skloni su individualnosti, ali opet ne mogu da negiraju da im je potrebna ljubav.Obično ulaze u brak da bi zadovoljile partnera kojem je to bitno.

Ovan
Ovan veruje u lični uspeh, pa ako prvi put ne uspe, onda će sigurno dobro proći drugi ili treći. Kao što ne odustaje od posla ili prijateljstva, tako ne posustaje ni od potrage za srodnom dušom. Makar ljubav tek došla posle nekih loših veza i brakova, Ovan je spreman za taj „lov“.

Škorpija
Škorpija veruje u instituciju braka i to je neki način dokaz ljubavi u njihovom tajanstvenom svetu (osim seksa). Koliko god puta da se razočara neće prestati da traga i da ulazi u veze i brakove, bez obzira šta ko mislio. Na neki način kod njih je sve romantično, ali to ne pokazuju.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori